2777
2789

من رفتم سونو ان تی خیلی با احتمال و شک و تردید گفت فقط احتمال میدم

منم به همسرم گفتم رفت به خانواده خودش گفت که دختره من گفتم فعلا نگم به مامانم زوده

خیلی هم با احتمال و شک گفت که دختره

از اون روز رفتار مادرشوهرم خیلی عوض شده قیافش تو اخمه 

روح و روان منو بهم ریخته من خیلی خوشحالم ولی اعصاب منو با کاراشون بهم ریختن شوهرم قبلش خیلی کمک میکرد از دیروز میگه کاراتو بکن دیگ 

خودت جارو برن خودت فلان کارو کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم کادو روز مادر چی گفت هیچیالانم فقط گریه میکنمخیلی دلم گرفتهمن بچمو دوس دارم دختره بهتر من روحیا ...

صبر کن به دنیا بیاد شوهرت براش بال بال میزنه

بعدم بهش بگو پسر میخاستی دست جیبت میکردی از اول آی وی اف میکردیم

مثل مادرشوهر احمق من بیشتر نوه هاش دختره

منم دو تا دختر دارم

تو جمع خانوادگی تسبیح می‌گرفت دستش به عنوان شمارش یکی یکی میشمرد دلم میخواست همون موقع خفش کنم زن خرفت رو اینقدر دلم میخواد یه بچه دیگه فرقی نداره دختر و پسر از دستش جرات ندارم

منم این اتفاق برام افتاد بچه دومم دختر بود رفتارشون عوض شد واقعا فکرشو نمیکردم اینا همچین تفکری داشته باشن متاسفانه دخترمو از دست دادم زایمان زودرس کردم نموند الان دوباره باردارم و دختره ولی ایندفعه دیگه رفتارشون مثل قبل نیس ولی من فراموش نمیکنم همش فک میکنم الان دارن فیلم بازی میکنن ولی برام مهم نیس هر چی میخوان فکر کنن منکه برا اونا بچه نمیارم برا خودمه 

الله اکبر .ول کن بابا .محل نده فقط این جور موارد بی‌محلی بهترین کار درمورد شوهرتم بزار بیاد عاشقش می ...

دقیقا باید بی محلی کنم وقتی آنقدر روح و روانمو بهم میریزن 

خدا ازشون نگذره 

با ذوق گفتیم دختره 

زدن تو ذوقمون

شوهرمم اونا پر میکنن 

بیخیال بابا منم اون هفته بهم گفت احتمال داره دختر باشه مادر شوهرم بقیه ناراحت شدن منم رک بهشون گفتم اینجوری ک شما رفتار میکنین منم تصمیم دارم نزارم دخترم ک بدنیا اومد بغل کین این چ رفتاری دارین خودشون جمع کردن گفتن نه عزیزم نعمت خدا ک ناشکری نداره

تو مادر اون بچه ای یجوری رفتار کن ک کسی بهش نگه بالا چشت ابرو

نه😭😭😭

بگو برید یه کم تحقیق کنید جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه نه زن با شوهرتم حرف بزن بگو ناشکری نکن خدا قهرش میگیره کاری میکنه پشیمون بشی بعدم ان تی اصلا درست نیست به اکتریت میگن دختره دکترتو احمق بوده من هر چی اصرار کردم دکتر نگفت جنسیت رو گفت ذهنیتت به هم میریزه 

صبر کن به دنیا بیاد شوهرت براش بال بال میزنهبعدم بهش بگو پسر میخاستی دست جیبت میکردی از اول آی وی اف ...

انشالله سالم و سلامت دنیا بیاد میمیرم براش

براش مهم نبود خانوادش حس میکنم چیزی گفتن

گفتم کادو روز مادر چی گفت هیچیالانم فقط گریه میکنمخیلی دلم گرفتهمن بچمو دوس دارم دختره بهتر من روحیا ...

عزيزم مباركه خيليم خوبه دختر من بچه اولم دختره الان بارداري دوم هستم  فقط ميگم سالم باشه مگه پسر چه كرده برا خانواده ها والا دختر دلسوزتره پسر ميدي ميره دختر هميشه همراه خانواده ست .بهشون بگو تعين جنسيت با آقاست از خونه بابام كه نيوردم خودتم اذيت نكن.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)