2777
2789
عنوان

همسرم اشتباهشو قبول نمی کنه

106 بازدید | 13 پست

از پریشب باهم دعوا داریم 

سر اینکه من میگم روز زن هست اون میگه فقط روز مادر هست 

هزار تا بحث و دعوا و منت کشی و همه کار کرده که باهاش خوب بشم ولی یک کلام حاضر نیست بگه اشتباه کردم و همچنان رو حرفش پافشاری می کنه که روز مادره 

منم نمی تونم کسی که حتی قبول نداره مقصر هست رو ببخشم 

شوهر شما هم حاضر نیست اشتباهاتش گردن بگیره ؟؟؟؟ سر بقیه موضوعات هم همینه 

حالا روز زن یک مثال بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این مسئله ی مهمی‌نیست چند سالتونه شما؟

اصلا متوجه شدی چی نوشتم ؟ دارم میگم این آقا کلا اشتباهاتش گردن نمیگیره 

مهم بودن یا نبودن این مسایل هم برای آدما متفاوته 

یکی کلا براش مهم نیست یکی از اول تو خانواده شوند این چیزا مهم بوده و هست 

وای خیلی سخت با همچین آدمی سر کنی دقیقا شوهر منم این مدلی ..میدونه ،اشتباه ولی سعی داره حرف خودشو بزنه 

متنفرم آدمی که قانع نمیشه زبون نفهم اینا مریضن نوع تربیتشون این مدلی 

وای خیلی سخت با همچین آدمی سر کنی دقیقا شوهر منم این مدلی ..میدونه ،اشتباه ولی سعی داره حرف خودشو بز ...

خب منم نمی تونم ببخشمش 

هزار مدل منت کشی می کنه اما حاضر نیست اشتباهش قبول کنه 

و درون خودش قطعا قبول داره اشتباه کرده وگرنه منت کشی نمی کنه 

خیلی رو اعصابمه

خب منم نمی تونم ببخشمش هزار مدل منت کشی می کنه اما حاضر نیست اشتباهش قبول کنه و درون خودش قطعا قبول ...

باز شوهر تو منت کشی بلد من الا دو روزه باهاش قهرم مثل گاو میمونه 

ببین عزیزم این قطعا به تربیت برمیگرده مثلا پدر من از اول هیچ وقت معذرت خواهی از خانواده نمیکنه و غرور داره تازه قهر هم میکنه به پسرم یاد دادم برای اشتباهاتش با جرات معذرت خواهی میکنه

همسر ولی سخت تره چون تربیت دست خانواده دیگه ای بوده،شما باید منت کشی رو بپذیری چون خودش نوعی عذرخواهی هست بعد که به بوس و بغل رسید بگو حس ارزشمندی دارم وقتی معذرت خواهی میکنی،باید این اتفاق رو جا بندازیم 

من که اوایل رسما به شوهرم میگفتم بگو ببخشید اون هم بعد چندبار برو بابا میگفت...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ببین عزیزم این قطعا به تربیت برمیگرده مثلا پدر من از اول هیچ وقت معذرت خواهی از خانواده نمیکنه و غرو ...

اوایلت دقیقا مثل الان من هست الان منم لجباز شدم میگم نه اشتباهت قبول نکنی آشتی نمی کنم