2777
2789
ادرار کردی یا چی؟

ارضا ..

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان همگی نسبت به غسل بی اطلاعید؟

بی اطلاع که نیستیم ولی خب توخواب برا خانمها که پیش نمیاد!!!اقاهستی؟!!!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
شاید ۹ ۱۰ سالم بود که خالم اینا شب یلدا اومده بودن خونمون. در سکوت کامل هممون جلوی دوربین نشسته بودی ...

خدایااااااااااااااااااااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بی اطلاع که نیستیم ولی خب توخواب برا خانمها که پیش نمیاد!!!اقاهستی؟!!!

وا .. یعنی تاحالا خواب ندیدید؟ بعد با یه لرزش بلند شید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ولی خواب دیدم

حالا تو این تاپیک صد نفر ریپلایت کردن

خسته شدی انقدر جواب دادی

ولی می گم برای دفعه های بعد بدونی

صرف دیدن خواب  اینکه رابطه ی جنسی داشتی برشما واجب نمیشه

و بر عکس اقایون اینکه خانم تو خواب جنب بشه خیلی خیلی احتنالش کمه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ارضا یعنی چی؟؟

خواب دیدم تو خواب رابطه دارم .. بعد بلند شدم دیدم خیسه لباس زیرم .. یاد اوریشم ادمو به خجالت وا میداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا .. یعنی تاحالا خواب ندیدید؟ بعد با یه لرزش بلند شید؟

ن واقعا😐

من فک میکردم فقط آقایون اینطوری میشن😐😂

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

حالا تو این تاپیک صد نفر ریپلایت کردنخسته شدی انقدر جواب دادیولی می گم برای دفعه های بعد بدونیصرف دی ...

یعنی نیاز نبوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40