2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون به گوشیش رمز بده 😠

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 93 پست
یه بار به یه بهونه که روشنه ازش بگیر بعد اثر انگشتت رو اضافه کن دیگه داری

میگم حتس دو دقه هم دستم نمیده حتی پیش خودش 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

منم برام مهم نیست رمزش ولی واقعا گاهی خیلی خیلی کلافه میشم و با خودم میگم من تو این زندگی اخه چه نقش ...

زندگیتو بکن هیچ کس هیچ نقشی توی زندگی کسی نداره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چون مهریه ندارم و هیچکسو ندارم همه کاری باهام‌میکنه 😔

سیاست زنونه که داری.از در سیاست و دوستی و محبت وارد شو و همسرتو به خودت جلب کن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

۱۲ ساله به گوشیش رمز داده میدونم یه غلطی میکنه خودمو زدم به بیتفاوتی خستم بسکی مچشو گرفتم

اخه اینجوری که نمیشه این چه زندگی منوتو داریم 😭😭😭

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

با دخترخاله چی؟یه چیزایی شخصی خود ادماست

اصلا نمیتونم بپذیرم بخوادمثلا بادخترهای فامیلش چت کنه 

تومیپذیری اینو که همسرت بادخترهای فامیلش چت کنه ؟ یعنی برات مهم نیست ؟ خودت باپسرهای فامیلتون چت میکنی ؟؟؟

زندگیتو بکن هیچ کس هیچ نقشی توی زندگی کسی نداره

پس چرا مردا همه جوره توی همه چیزمون باید دخالت کنن؟ 

چه بیشور خواب نیست ببری بیرون باز کنن برات

اونجوری باید طرف بزنه ریست کنه که همه چیزش حذف میشه خب 

ببین بعضی از مردها هم خاله زنکن مثلا میشینن با خواهر مادرشون غیبت میکنن نمیخوان کسی بدونه

نه این اصلا اینجدری نیست اصلااا

میگم حتس دو دقه هم دستم نمیده حتی پیش خودش

میذونی چیکار کن وقتی خوابید سیمکارتشو در بیار بنداز روی گوشی خودت بالاخره زنگی پیامی چیزی واسش میاد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اینکه رمز داره بد نیست ولی اینکه رمز رو به شما نمیده باید شک کنی

اره رمز که عادیه همه ی گوشی ها داره مهم اینکه من ندارم رمزشو و هیجوره هم نمیده بهم

اصلا نمیتونم بپذیرم بخوادمثلا بادخترهای فامیلش چت کنه تومیپذیری اینو که همسرت بادخترهای فامیلش چت کن ...

بله میپذیرم دختر فامیل همکارا خانمش حتی دوستای قدیمی دانشگاهش 

منم بله چت میکنم با پسرا ولی منظور من چت خصوصی تر‌ بود مثلا با دوست دختر صمیمی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔