2777
2789

دیروز ک گوشی نامزدم پیاماشو با رفیقاش دیدم

نصف شبا بهشون پیام میده که خوابی

یا ب رفیق دیگش پیام داده با فلانی دم درتونیم ی لیوان بردار بیا یااا با فلانی مینوشیما زود بیا

ساعت ۱یا۲شب 

مشروبو اینااا

وقتی خانوادش میخوابه از خونه میزنه بیرون

از گوشیش شات گرفتم

ب گمونم پدر شوهرمم میدونه

میخوام ب پدرش نشون بدم اینارو اخرش چی بگم؟؟ 

بگم جمع نشه باهاش نمیمونم من نمیتونم😑🥲

پدرش خیلی حساسه رو این چیزا و خودش لب ب سیگارهم نمیزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی واقعا خبر نداشتی شوهرت مشروب میخوره؟؟ این چیزا رو باید قبل از عقد میفهمیدی البته الانم دیر نیس ولی کار از کار گذشته 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

وقتی کار هرشبشه الکلیه  دیگه پدرش کاریش نمیتونه بکنه  تواین سن فقط پنهان کار تر میشه 

شمام مختاری درمورد ایندت تصمیم جدی بگیری یا تجدید نظر کنی 

ولی بدون اعتیاد و عادت با قول و فشار و تعهد و اینا تغییر نمیکنه اراده و میل شخصی میخواد 

هجده سالته فقط این چیه انتخاب کردی خسیس خرج نکن هیچکار نمیکنه الکلی و رفیق باز هم هست

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

اگر به پدرشوهرت بگی جز دعوا الکی و... هیچی ازش در نمیاد

من شناختی رو پدر شوهر شما ندارم

اما یهو دیدی نه تنها نامزدت جمع نشد

بلکه بدترم شدش و دعوا بینتون افتاد

ببین

این نامزدته

شخصیتش اینه

بعدا هم میخواد با دوست و رفیقاش جمع شه مشرو.ب بخوره

اگر میپذیری 

ک هیچ

اگر نمیپذیری بشین تصمیم جدی بگیر 

با خودشم صحبت کن

نگو ک گوشیش رو چک کردی

یه شب همون تایم بیرون رفتنش تماس بگیر 

ک مثلا اونطوری پشت تلفن فهمیدی

پدرشوهر شما اگر توانا بود ک این داستان رو جمع کنه

و واقعا حساس بود

بچش اینطوری نبود

وقتی کار هرشبشه الکلیه دیگه پدرش کاریش نمیتونه بکنه تواین سن فقط پنهان کار تر میشه شمام مختاری درم ...

هر شب نه هفته ای یکی دوبار اینا تو گوشیش دیدم پیاماشونو پاک کرده بود

خب بگم کاریش نکرد جدا شم

به خودش بگوترک کنه نکردیه فکراساسی بکن ازین آدم مرددرنمیاد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید