2777
2789

با موتور بودم ینی با بابام بودیم ی موتوری خلاف داشته میومده با سرعت زد ب ما شاخ ب شاخ شدیم بابام چیزیش نشده یکم زانوش التهاب داشت که خوب شد من ساق پای راستم شکسته اونم چی شکستگی دوبل هردو استخوان کارم ب جراحی کشید😔الانم ی ماهه رو تخت افتادم تو خونه دلم برای سرکارم و بیرون رفتن تنگ شده🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این تصادف نشونه س درد و افسردگی و هزینه دارد اما همین تصادف از اتفاق بدتر جلوگیری کرده

بعد جالبه میدونی کی اتفاق افتاد؟ دقیقا شب تولد نامزدم کلی تدارک دیده بودم

ینی قرار بود اتفاق بدتری بیفته؟

این تصادف نشونه س درد و افسردگی و هزینه دارد اما همین تصادف از اتفاق بدتر جلوگیری کرده

اره بعضی اوقات این اتفاق ها از خیلی چیزای دیگه جلوگیری میکنه

همکار بابام لیوان از دستش افتاد نشکست، لیوانو برداشت کوبید زمین تا بشکنه. بابام مسخرش کرد اونم گفت اگه این نشکنه ممکنه اتفاق بدتری بیوفته😶

به قول معروف قضا بلا بوده

🤍.
الهی بگردم بغضم گرفت🥲چیز های مقوی بخور زودتر سره پا بشی. سوپ قلم، کله پاچه، جگر گوسفند، آبگوشت و سب ...

خدانکنه عزیزم🥲اره اینارو کم و بیش میخورم ولی فعلا دارم با عصا راه میرم🥺

بعد جالبه میدونی کی اتفاق افتاد؟ دقیقا شب تولد نامزدم کلی تدارک دیده بودمینی قرار بود اتفاق بدتری بی ...

ممکنه بود چشم زخم به زندگی خودت و نامزدت بخوره یا خیلی چیزا دیگه ما از عالم غیب خبر نداریم فقط در هر شرایطی بگو خدارا شکرت مبادا گله کنی و هی بگی بدشانسم و فلان 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
خدانکنه عزیزم🥲اره اینارو کم و بیش میخورم ولی فعلا دارم با عصا راه میرم🥺

همیشه و زیاد بخور تا زودتر خوب بشی

من پدرم پیوند عصب انجام داده بود مامانم هرروز جگر کباب میکرد و کله پاچه و سیرابی رو صبحونه میداد بهش و چیزایی که گفتم رو مدام میداد بهش. وقتی رفته بود بخیه هاش رو بکشه دکتره برگاش ریخته بود میگفت زنت معجزه کرده😂😂😂

🤍.
ممکنه بود چشم زخم به زندگی خودت و نامزدت بخوره یا خیلی چیزا دیگه ما از عالم غیب خبر نداریم فقط در هر ...

اصلا سر همین میخوام برم پیش ی خانومه سرکتاب برام باز کنه ببینم چرا اینجوری شد 

منظورت اینه اگه تولدش رو میگرفتم اونشب ممکن بود خراب بشه زندگیمون؟

همیشه و زیاد بخور تا زودتر خوب بشیمن پدرم پیوند عصب انجام داده بود مامانم هرروز جگر کباب میکرد و کله ...

عزیزمممم ایشالا همیشه سلامت باشن😻😻

کله پاچه و سیرابی خیلی بدم میاد اخه🥲گوشت و جگر و سوپ پای مرغ خوبه؟

اصلا سر همین میخوام برم پیش ی خانومه سرکتاب برام باز کنه ببینم چرا اینجوری شد منظورت اینه اگه تولدش ...

شاید ممکن بوده ی سری حرف پیش بیاد و فلان 

بهتره فقط ب خدا نزدیک شو 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
عزیزمممم ایشالا همیشه سلامت باشن😻😻کله پاچه و سیرابی خیلی بدم میاد اخه🥲گوشت و جگر و سوپ پای مرغ خو ...

مرسی عزیزدلم انشالله توام زودتر خوب شییییی

بخور بزار خوب شی🥲 اره اونام خوبن سوپ پای مرغم خیلی خوبهههه

گوشتم نه که از توی خورش بخوری، بزار جدا بپزه با آبش بخور

🤍.