2777
2789

سلام  دوستان من نزدیک ترین آدم زندگیم ب رابطه منو شوهرم حسادت میکنه، وقتی پیش شوهرمه همش میگه دیدی زنا چطورن دیدی زناچقدر پول خرج میکنن تا شوهرم پشت میکنه بهش میشینه از شوهرم پیش من میگه،بعد زن خودش میگیره بغل دست میندازه گردنش بوسش میکنه تو جمع ک من حسرت بخورم شوهرم چقدر بده و اینا، من میدونم فتنه هستن جدیدا فهمیدم، ولی شوهرم متوجه نشده، حالا چکار کنم فتنه گری اینا از زندگیم کم کنم؟؟یا حرفی بزنم که دیگه از اینکارا نکنن تجربه دارید بگیذ، بگمم ارتباطمون زیاد نیست باهمم، ولی هرموقع ببینمشون رابطه من شوهرم خراب میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو هم وقتی شوهرت کنارته، جلو اون بنده خدا همش از شوهرت و خودت تعریف کن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
رابطه اگر رابطه ی درست درمونی باشه توپم تکونش نمیده چه برسه به این حرفای مسخره

رابطمون خیلی خوبه، ولی شوهرم با اون شخص خبلی خوبه هرچی میگه این فقط لبخند میزنه منم حرصی میشم🥲،

شوهرم بی نهایت دوسم داره بعد اون چیزی میگه میخنده هیچی نمیگه، میگه اینجوری میکنم دس از سرم برداره،🥲 ...

راست میگه خب

جواب بعضی آدمها رو نباید داد 

نقطه ضعف میگیرن 

دوتایی بخندین بهش 

ولی یجوری احترام شوهرتو بذار بفهمه حرفاش پشیزی ارزش نداشته