2777
2789
عنوان

چرا من دوستی ندارم

54 بازدید | 6 پست

بچه ها من یه آدمه درونگرام و احساسی... سخت ارتباط برقرار میکنم..توی مدرسه فقط با دو نفر که شخصیتشون تقریبا مثل خودمه تونستم دوست بشم...یعنی با کل بچه های کلاس سلام علیک دارما...ولی در حد یه هم کلاسی نه دوست و رفیق...

نمیدونم چجوری دوست پیدا کنم مثلا دلم میخواد با یه دختری که لولش بالاست و برون‌گرا هس دوست بشم ولی خب نمیدونم چجوری دوست بشم و ارتباط بگیرم فقط میتونم با کسی که مثل خودمه شخصیتش آروم و درونگراس ارتباط بگیرم و دوست بشم..چجوری با ادمای جدید دوست بشم و صمیمی بشم...خسته شدم دیگه...همه توی زنگ تفریح و کلاس با دوستاشون حرف میزنن ولی من تنها نشستم انگار اصلا وجود ندارم‌..وای من خیلی تنهام... راستش از تنهاییم بدم هم نمیاد ولی خب... آدم اگه چندتا دوست و رفیق داشته باشه روحیه میگیره خیلی خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا

چون خیلی سخته 

مثلا من و دوستم مثل هم نبودیم 

یسری کارا انجام میداد که من دوست نداشتم از اول صبح که مینشست کنارم تا اخر روز فقط باهام حرف میزد آسی شدم از دستش خواهر

اگه خواستین دوست پیدا کنی سعی کن از کناریت یا هر کس دیگه ای راجب به رنگ و حیوون کلا چیزای مورعلاقه اش بپرسی 

معمولا ادما دوست دارن راجب خودشون صحبت کنن

میخواستم شعله شوم سرکشی کنم مرغی شدم به کنج قفس بسته و اسیر...