2777
2789

بچه ها خواهرشوهرم از بیمارستان امروز مرخص شده اومده خونه مادرشوهرم ک طبقه پایینمونن منم با مادرشوهرم قهرم یعنی اون با من حرف نمیزنه دو بار باهاش حرف زدم جوابمو نداده من بیمارستان هم نرفتم اصلا ندیدم خواهرشوهرمو، میخاستم برم شب بمونم اونجا ک قبول نکردن الان من چیکار کنم بنظرتون خیلی تو دوراهی گیر کردم ک برم خونه مادرشوهرم یا ن اخه اون منو اصلا نمیخاد ببینه حتی باهام حرف نمیزنه موندم چیکار کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرو هروقت خوب شد برو خونه اش بهش بگو بخاطر چی نرفتی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بشین سرجات!سرت درد میکنه مگ؟

بخدا موندم چ کنم هر چی ب سوهرم گفتم بریم ملاقات اصلا نیومد هی منو پیچوند الان میام فردا میام دیگ نیومد الان میگ بریم خونه مامانم پنج دیقه بشین بلند شو

برو خونشون چند دقیقه بشین و بهش با تحکم بگو اومدم ببینمت و احوال بپرسم و فلان بعدش محترمانه خداحافظی کن و یه تعارف هم کن بگو یا بیا بالا یااگر کاری داشتی بهم بگو

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست