2777
2789

از لحاظ ظاهری قد بلند و هیکلی هستن خوشتیپ هستند مو های مشکی و لختی داره 

از لحاظ اخلاقی اخلاقشون واقعا آدم خوش اخلاق و متعهدی هست با خانوادش رفتارش خوبه نوع حرف زدنش با من خوبه اهل دود و... اینا نیست 

هم کار می‌کنه هم درس میخونه حقوقش هم 20تومن 

صفر تا صد تجارت بین الملل رو بلده در صورتی که استاد های که دکتراشو دارن یه زمانی یادم هست چند تا سوال پرسید ازشون بلد نبودن استاد که فکر کردن طرف دکترا میخونه 

تنها عیبی که داره خونه و ماشین نداره 

سنمون هم 23سالمون هست 

نمیدونم ارزش اینو داره که پاس بمونم یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا یه جون ۲۳ ساله باید ماشین و خونه داشته باشه توی این شرایط اقتصادی کشور؟؟!!!! اگه کسی دیگه با این همه پوئن  مثبت خونه و ماشین داره ایشون رو رها کنید و برید با اون گذینه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

رشته ش چیه 

شغلش چیه 

اینا رو نگفتی که 

بعدم اینکه اگه واقعا پسر خوبیه و اینده خوبی داره به پاش بمون چون سنت که زیاد نیست

مثلا یکی دانشجو دندونپزشکیه ادم میگم هفت سال به پاشمیمونو ارزش داره !!

با ۲۰ تومن ک نمیتونه تو این سن خونه بخره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

هر کاری میکنید برای پسر مردم همسری نکنید وقتی هنوز زنش نیستید و مسئولیتی گردن نمیگیره مادری هم‌نکنی ...

دختری کنیم ؟ من گاهی حس میکنم بچش ام انقدر خوراکی میخره و بچگونه حرف میزنه😐😐💔

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂