2777
2789
عنوان

چرا میگن برنج رو چند ساعت قبل پخت خیس کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 30 پست
توروخدا؟؟نمیدونستم کهمگه بعدش اب و میریزی دور اب جدید میزاری؟

اره دیگه باید اون آب رو بریزی دور😐😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنج هندی رو خیس میکنن تا قد بکشه برنج ایرانی و پاکستانی رو فقط قبل بار گذاشتن چند بار بشور همین

آهان مرسی عزیزم .

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من که هر وقت خیس کنم خیلی دون دار تر و بهتر میشه، البته من آبکش میکنم

برنجتون ایرانیه یا غیرایرانی؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
منظورت از برنج غیر محلی برنج‌پاکستانی یا هندیه؟ اره برنج‌شماله میپزم

اره همین هندی پاکستانی ها اونا رو که هر چی بجوشونی اصلا پخته نمیشه چ برسه که له بسه،برنج محلی رو یکی دو ساعت قبل پخت خیس بده،دوساعتم زیاده یک ساعتم کافیه ولی برنجی که خیس بخوره باید زودتر آبکش کنی زود وا میره

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
اره همین هندی پاکستانی ها اونا رو که هر چی بجوشونی اصلا پخته نمیشه چ برسه که له بسه،برنج محلی رو یکی ...

اهان مرسی عزیزم . نه کتش میکردم دفعه بعد ابکش میکنم حتما بهتر درمیاد 

برنج ایرانی ؟والا ما از قدیم دیدیم با همون اب میزارن رو گاز

والا ما هم از قدیم دیدیم میریزن دور 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اهااا اره اونم یه روشنه ما یه مدل دیگه میزاربم با اب خودش رو گاز ،،بعد ک معزش پخت خالی میکنین تو ابک ...

خب بازم تو اين روش ابى كه خيسوندى رو بايد بريزى بره و اب جديد بريزى 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
خب بازم تو اين روش ابى كه خيسوندى رو بايد بريزى بره و اب جديد بريزى

یه روش هس ک همون اب جوش هست میزاری ،،بعد اب برنج خیسوندی رو حالی میکنی ،،میریزی تو اب جوش

یکی هم ما که باهمون اب و نمک خودش،،میزاریم رو گاز جوش میاد و بعدش ابکش میکنیم

یه روش هس ک همون اب جوش هست میزاری ،،بعد اب برنج خیسوندی رو حالی میکنی ،،میریزی تو اب جوشیکی هم ما ک ...

به نظرم در هر صورت اون ابى كه باهاش برنج و يا غلات.رو خيسونديم بايد بريزيم بره 

حتى ى جايى خونده بودم بايد ميوه ها رم قبل از استفاده حداقل دو ساعت بخيسونى و بعد استفاده كنى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
به نظرم در هر صورت اون ابى كه باهاش برنج و يا غلات.رو خيسونديم بايد بريزيم بره حتى ى جايى خونده بودم ...

اره خوب شد گفتی چون من اصلا این روش و یادم رفته بود،،با همون اب سرد میزاشتم رو گاز