پریودددددممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 16286 عنوان یعنی صینگل به گور شدم 79 بازدید | 11 پست با یکی آشنا شدم چون درس دارم دیر به دیر پیام میدم بعد امروز تو واتساپ دیدم زده پیام های مدت دار را خاموش کرد یعنی چی؟ امروز | 14:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3903 وای کاش جات بودم متاهلی خیلی سخته مخصوصا بای بچه رو مخ ک همش جیغ میزنهدوس دارم یا خودمو از پنجره پرت کنم پایین یااونو😭😭 خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
پریودددددممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 16286 وای کاش جات بودم متاهلی خیلی سخته مخصوصا بای بچه رو مخ ک همش جیغ میزنهدوس دارم یا خودمو از پنجره پرت ... ازیزم من سوال کردم گفتم این یعنی چی😂
portagalekhoonee عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 4292 وای کاش جات بودم متاهلی خیلی سخته مخصوصا بای بچه رو مخ ک همش جیغ میزنهدوس دارم یا خودمو از پنجره پرت ... چرا آخه والا من خودم میترسم مجرد بمونم مردم مسخرم کنن
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3903 ازیزم من سوال کردم گفتم این یعنی چی😂 وای ببخشید اصلا متن رو نخوندم یهو دردو دل کردماینو گفتم ک یهو خام نشی ازدواج کنی ک تهش بیچارگیه😂 خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
پریودددددممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 16286 وای ببخشید اصلا متن رو نخوندم یهو دردو دل کردماینو گفتم ک یهو خام نشی ازدواج کنی ک تهش بیچارگیه😂 بآشه😂حالا بگو ببینم میدونی یعنی چی
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3903 چرا آخه والا من خودم میترسم مجرد بمونم مردم مسخرم کنن نمیدونم ولی زندگی متاهلی فقط از دور خوب ب نظر میادهمچین گل و بلبل نیستخیلیییی مسئولیت داره خیلیییی تنش داره مخصوصا ک ی بچه هم بیاااد خیلی دشوارهاصلا ب حرف مردم اهمیت نده عزیزم این مردم برا هرچیزی ی حرفی دارن کیف کن با مجردیت بخدا خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3903 بآشه😂حالا بگو ببینم میدونی یعنی چی خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3903 این یعنی اینکه پیام هایی ک براهم میفرستید پاک نمیشناولش انگار جوری بود ک پاک میشدن خودکار اونو غیرفعال کرده خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
portagalekhoonee عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 4292 نمیدونم ولی زندگی متاهلی فقط از دور خوب ب نظر میادهمچین گل و بلبل نیستخیلیییی مسئولیت داره خیلیییی ت ... آره حق میدم بهتون سخته خودش هم که مسعولیت ها چند برابرن و اجبارن باید انجام بشن من خواهرم متاهله اونممیگه سخته
mina_sam_1813 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3903 آره حق میدم بهتون سخته خودش هم که مسعولیت ها چند برابرن و اجبارن باید انجام بشن من خواهرم متاهله او ... فداتشمانشالا خوشبخت بشی عزیزم❤️ خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍