2777
2789

وای کاش جات بودم متاهلی خیلی سخته مخصوصا بای بچه رو مخ ک همش جیغ میزنه

دوس دارم یا خودمو از پنجره پرت کنم پایین یااونو😭😭

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازیزم من سوال کردم گفتم این یعنی چی😂

وای ببخشید اصلا متن رو نخوندم یهو دردو دل کردم

اینو گفتم ک یهو خام نشی ازدواج کنی ک تهش بیچارگیه😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
چرا آخه والا من خودم میترسم مجرد بمونم مردم مسخرم کنن

نمیدونم ولی زندگی متاهلی فقط از دور خوب ب نظر میاد

همچین گل و بلبل نیست

خیلیییی مسئولیت داره خیلیییی تنش داره مخصوصا ک ی بچه هم بیاااد خیلی دشواره

اصلا ب حرف مردم اهمیت نده عزیزم این مردم برا هرچیزی ی حرفی دارن کیف کن با مجردیت بخدا

این یعنی اینکه پیام هایی ک براهم میفرستید پاک نمیشن

اولش انگار جوری بود ک پاک میشدن خودکار 

اونو غیرفعال کرده

نمیدونم ولی زندگی متاهلی فقط از دور خوب ب نظر میادهمچین گل و بلبل نیستخیلیییی مسئولیت داره خیلیییی ت ...

آره حق میدم بهتون سخته خودش هم که مسعولیت ها چند برابرن و اجبارن باید انجام بشن من خواهرم‌ متاهله اونم‌میگه سخته

آره حق میدم بهتون سخته خودش هم که مسعولیت ها چند برابرن و اجبارن باید انجام بشن من خواهرم‌ متاهله او ...

فداتشم

انشالا خوشبخت بشی عزیزم❤️