2777
2789

شوهرم گاهی یه رفتاری میکنه فکر میکنم بدترین آدم دنیاست گاهی هم رفتار خوبی داره 

خودمم همونطورم اون منو بد میدونه من اونو 

چند تا مثال میزنم شما بگید

مثلا شوهرم تو این یه هفته دو بار برده منو خونه مامانم به خواست خودش یبار گفت شب یلدا مامانت تنها نباشه برو 

راه دور هم هستیما

یبار هم امروز باز گفت بعد امتحانت بریم بخاطر روز مادر کادو بدیم

من ولی کل دیشبو به فکر طلاق اینا بودم چون دیروز باهام دعوا کرد فکر کردم به مامانم نمبخواد کادو بده خدا منو ببخشه چندبار هم نفرین کردم

یا خیلی اذیت میکنه تا بزاره درس بخونم مثلا الکی هی میگه نخون نمیخوام بزارم بخونی

یا مثلا مبگه از ته قلبم راضی نیستم یا بری دانشگاه طلاقت میدم 

ولی باز آخرش میبره سر جلسه امتحان 

کتابامو میخره و اینا

منم متاسفانه خانوادش اذیتم کنن تا چند ساعت ناخودآگاه به شوهرم بی محلی میکنم

یا اون میگه خونه همش باید تر و تمیز باشه 

من گاهی از زیادی کارها یا بلد نبودن و..

مثلا گاهی ظرفای شام رو صبح میشورم 

یا خونه رو دیر جارو میکشم یا ....

شوهرم خیلی عصبی میشه دعوا میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه قبل ازدواج مطرح کردم جزو شروط عقدمه

واقعا نمیفهمم یجوری باید برخورد کنی ک بفهمه اخه مگه ببخشید برده ای ک اجازه بده یا نده

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر دوتون خوبید عزیزم، هنوز اخلاق هم دستتون نیومده، یکم بیشتر صبوری کن وقتی حرفی میزنی تصمیمی میگیری 

زود هم واکنش منفی نده 

واسه خوبیهاش ازش تشکر کن بهترتر میشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

اول زندگی چون هنوز ب اخلاق هم  وارد نیستین طبیعیه.

ناامید نشو .

و بدون از اول هرجوری رفتار کنی باهات رفتار میشه.

اگ مهربونی باش خوبه. ولی از حق خودت نگذر 

اگ خانواده اش ناراحتت میکنن . خودت یه راه حل پیدا کن مث بی تفاوتی ب همونا .بی توجهی یا هرچی .

ولی در کنارش سعی کن حرف بزنی 

حرف زدن اولین و مهمترین راه حله 

نمیفهمم چطور اختیار درس خوندنتون هم درس شوهره؟یعنی چی اجازه نمیدم؟

شوهرایشون اگه واقعا ناراضی بود خودش نمیبرد سر جلسه این خانم یه کاری میکنه که شوهرش دست میذاره رونامه ضعفش

هر دوتون خوبید عزیزم، هنوز اخلاق هم دستتون نیومده، یکم بیشتر صبوری کن وقتی حرفی میزنی تصمیمی میگیری ...

وقت سیاست بازی ندارم کلی الان امتحان دارم بعدش کنکور بعدش ترمیم 

وقت سیاست بازی ندارم کلی الان امتحان دارم بعدش کنکور بعدش ترمیم

سیاست بازی نیست دختر خوب، رفتار درست و عاقلانه ست برای آرامش زندگی مشترک! 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)