2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا اون زن

331 بازدید | 43 پست

من بچم بیمارستان بستریه بعد اینجا ی اتاق بازی هست که چند تا اسباب بازی داخلشه ی راکر بود که دیروز بچه من کلا پنج دقیقه استفاده کرد امروز ک بیدار شد شروع کرد گریه کردن ک اونو میخواد قبلش دیدم ک ی بچه هشت ساله داشت باهاش بازی میکرد بعد اصلا نباید از اتاق بازی ببری بیرون ولی این می برد میذاشت تو اتاق خودش بازی میکرد باهاش من رفتم پیشش گفتم خاله جان تو بازی کردی حالا دو دقیقه بذار بچه من بازی کنه بعد تو باز بیا بازی کن مامانش اومد شروع کرد داد زدن همش به من می‌گفت بهت نشون میدم احمق بیشعور به بچه من توهین میکنی خلاصه کاری کرد ک حراست اومد من وقتی عصبی میشم گریه میشم ولی جوابش رو دادم گفتم ارث بابات نیست که می‌بری تو اتاق این مال همه مریضای اینجاست زنگ زدم شوهرم اومد رئیس بخش هم اومد بعد من حالم بد شد رفتم بیرون از بیمارستان شوهرم گفت رئیس بخش هم بهش گفته نباید اینجوری رفتار میکردی پرستارا هم گفتن اینا اصلا واسه بچه هشت ساله نیستن حق نداشتی ببری بیرون ولی اون همش می‌گفته ب بچه من توهین کرده حالا من همش میگم نکنه مقصر بودم نباید میرفتم ب بچش میگفتم راکر رو بده در صورتی ب جان بچم هیچ توهینی نکردم فقط گفتم خاله جان تو بازی کردی بذار دو دقیقه بچه من بازی کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وحشی بوده زنیکه سلیطه

خیییییییلی ی جوری ب سلیطه بازی زده بود اصلا بخدا من هنگ کرده بودم از خودم بدم میاد وسط اعصاب خوردی همش گریه ام میگیره دکتره ب شوهرم می‌گفت زنت لوسه گریه می‌کنه😐

منم پارسال بچم بیمارستان بستری بود یه بچه ای هم تختی پسرم بود همش پنجره رو باز میکرد گفتم خاله جان ک ...

وای اینم حمله کرد سمتم بعد آخه سنش هم کم نبود حداقل ۴۵ سال داشت پرستارا وایسادن جلوش

کار خوبی کردی ولی رو خودت کار کن مسئله ای نبوده ک ب گریه بیفتی

اخه عزیزم ادمای احساساتی زود گریه میوفتن منم اونجورم و واقعا بده 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
وای اینم حمله کرد سمتم بعد آخه سنش هم کم نبود حداقل ۴۵ سال داشت پرستارا وایسادن جلوش

منم زنیکه همین سن و داشت خودتو ناراحت نکن ولی وقتی نگهبان به شوهرت گفت خانمت لوسه همش گریه میکنه شوهرت باید میرید بهش اون اصلا حق همچین حرفی رو نداشته

نه چیز بدی نگفتی مواظب بچه آت باش بعد اگه اسباب بازی داره ازخونمون بیار بزار بازی کنه منم پسرم بستری ...

اسباب بازی داشت ولی خب راکر رو ک مثلا نمیذارن من بیارم داخل در حد ماشین کوچیک و اینا داره ولی اصلا نمیره سمتشون بعد اون راکره کلا نصفش هم شکسته بود ی تیکه اشغال بود ک زنه سرش اینجور وحشی بازی در آورد 

منم زنیکه همین سن و داشت خودتو ناراحت نکن ولی وقتی نگهبان به شوهرت گفت خانمت لوسه همش گریه میکنه شوه ...

نگهبان نگفته بود رئیس بخش دکتره گفته بود شوهرم می‌گفت گفتم من خانمم حساسه خب نباید سر همچین موضوعی اون زنه اینجوری رفتار می‌کرده گفتن این قبلاً هم بچش بستری بوده کلا همینجور آدم سلیطه ای هست