2777
2789

خانمها دومین سال شب یلدایی که باید پدر و مادرم بیان خونمون آمدن با کلی زحمت از همچی  خیلییی آورده بودن یه نیم سکه بانکی برام گذاشته بودن دوتا پالتو و یه جاکت برای شوهرم قیمت اوناهم شده بود حدودا ۷ تومن و قاب قدح مرغی اگر اینجا کسی بدونه چیه تا سرش پر از آجیل کرده بودن 

خلاصه از یک هفته قبلش پدرشوهرم از تو یخچال من آمد گوشت و مرغ برد تا خود شب یلدا دیگه یخچال من که برای جهازم بابام پر از گوشت کرده بود خالی خالی شده 

بعد شوهرم رفت میوه بخره

بعد که مهمان ها رفتن پدرشوهرم میوهایی که خریده بودیم همه رو جمع کرد برد غذاها که متریالش خودمون داده بودیم برداشت برد 🤣🤣 اینقدر بندگان خدا گشنه هستن من ندیده بودم اینجوریشو🤣🤣🤣🤣 یجوری با حریص میوه هارو جمع می‌کرد انگار ارث باباشه

دلم براشون میسوزه آدمهای خیلی گشنه ایی هستن طفلکیا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خدا ازت نگذره😐

حالا اوج ماجرا ببین فردا صبحش گوشیم زنگ خورد مادرشوهرم بود 

یکم سبزی خوردن و کاهو تو یخچال اضافه آمده بود گفت میام میبرم🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه منم سفره رو جمع کرده بودم پشمک و لواشک و تخمه از این تنقلات هم یه عالمه دادم بهش بعد گفت ببر خونه مامانت 

منم گفتم خدا برای مامان بابام خیلی خوب خواسته اونا نعمت و فراونی زیاد دارن دیگه خودشو جمع کرد رفت🤣🤣