2777
2789
عنوان

لباسشویی از سرای ایرانی بگیریم یا امین حضور

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 98 پست
دوقلو خیلی فضا رو اشغال میکنه

بهتر از اینه که تو مهمونیا مشکل کمبود جا داشته باشی 

یا نگران خراب شدنش و هزینه های سرسام آورش باشی

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آروم باش ...یه نفس عمیق بکشچقدر بدبینی استیکر و قلب آخر کامنتمو ندیدی ؟خیلی زود قضاوت میکنی مراقب با ...

به شما مربوط نیست در کل😀

شماهم فکر نکن بقیه خر هستن متوجه نمیشن هر حرفی میخوای میندازین با دوتا استیکر تهشو به هم میارین روزت خوش!

متاهل🩷🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳سال پیش با الان خیلی فرق کرده اون موقع کالای خارجی بود الان همش بنجل ایرانی شده

الانم نمایندگی های خوب هستن.. ما همیشه از امین حضور میخریم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من سرویس خواب گرفتم ولی کلی گشتم بازم همون سرویس خواب را من گرفتم ۵۳ تومن بیرون نزدیک ۶۰ تومن اینا ب ...

جدی؟!

من حس کردم قیمتاش خیلی بالاست 

حالا هنوز سرویس خوابمو نگرفتم

داییم خودش تولیدی داره و نجاره میگه بیا هر مدلی میخوای خودم برات میزنم

موندم چیکار کنم

کارشم واقعا عالیه ها ولی به شدت استرسی هستم و وسواس دارمممم

یه ذره بد بشه نمیتونم بپذیرم😀😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
الانم نمایندگی های خوب هستن.. ما همیشه از امین حضور میخریم

خب  مغازه ای که خوب هست و با انصاف میشع معرفی کنی

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

به شما مربوط نیست در کل😀شماهم فکر نکن بقیه خر هستن متوجه نمیشن هر حرفی میخوای میندازین با دوتا استی ...

چرا باید در این مورد بیام تیکه بندازم ؟

پدر کشتگی با سرای ایرانی دارم یا چی... 😂

خداییش چقدر فکر و ذهنتون مشکل داره 

متاسفم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچها جاروبرقی هم بگید چه مارکی خوبه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

جدی؟!من حس کردم قیمتاش خیلی بالاست حالا هنوز سرویس خوابمو نگرفتمداییم خودش تولیدی داره و نجاره میگه ...

ببین اینا کاراش شرکتی بود همشون گفت دوسالم گارانتی دارن 

همسایمون داد کارگاه براش درست کرد ببین داغون یعنی اشغال زد براش  تازه ی طرف تخت بلندتره گفته میام تو خونه کوتاه میکنم 

اگه وسواس داری شرکتی بخر 

بعد اینکه اگه داییت خراب کنه ادم روش نمیشه بگه ولی پولم باید بدی دیگه مفتی ک درست نمیکنن 

چرا باید در این مورد بیام تیکه بندازم ؟پدر کشتگی با سرای ایرانی دارم یا چی... 😂خداییش چقدر فکر و ذه ...

ببین هی داری توهین میکنی هیچی بهت نمیگم چون حوصله دهن به دهن شدن با آدمی که شخصیت نداره رو ندارم وگرنه بلدم مثع خودت جوابتو بدم!

بهتره دیگه ریپلای نزنی ذهن شما مریضه که هرکی هر نظری میذاره سریع خودتو دخالت میدی و چرت و پرت میگی

حواست به حرف زدنت باشه پس!

متاهل🩷🍃
بچها جاروبرقی هم بگید چه مارکی خوبه

من سامسونگ دارم عالیه 

البته دوستان میگن اصلش دیگه نیست 

ولی من تو بازار جارو برقی برندای به درد نخور زیاد دیدم حواستو جمع کن