2777
2789

شب یلدا خونه مادر شوهرم بودیم  دختر برادر شوهرم تازه عقد کرده و چند هفته پیش جشن عقدش بود 

حالا داشت جلوی همه با صدای بلند تعریف می‌کرد که یه نفر از فامیلای شوهرش به مادرشوهرش گفته چرا برای عروست جشن عقد گرفتین توی این گرونی و این همه طلا سنگین بهش کادو دادین ‌ و مادر شوهرش هم گفته هر چی داریم برای بچه هامه .حالا شوهر خودش هم اونجا بود برگشت نگاه کرد یه حالتی شد 

خیلی تعجب کردم از رفتارش که این حرفا را جلوی شوهرش برای ما میگفت .اونم تازه عروس .اونقدر هم میگفت مادر شوهرم اینو گفت پدر شوهرم اینو گفت انگار چند ساله ازدواج کرده .

چرا بعضی دخترا وقتی عقد کردن جوری رفتار میکنن انگار قبل ازدواج زندگی نکردن . .حتی دختر من از این رفتارا تعجب میکنه میگه مامان  چرا دخترایی که عقد میکنن بیشتر از داماد توی مراسم بالا پایین میپرن 

چرا باید رفتار دختر جاری چند روز ذهن شما رو مشغول کنه؟ یعنی تو زندگی دغدغه و دلمشغولی های دیگه ای ندارید؟ صرفا برام سوال بود

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا باید رفتار دختر جاری چند روز ذهن شما رو مشغول کنه؟ یعنی تو زندگی دغدغه و دلمشغولی های دیگه ای ند ...

شما چرا وقتی موضوع تاپیک را دیدیم برات جالب نبود  پریدی داخل .دغدغه دیگه نداری ؟ صرفا برام سوال شد

شما چرا وقتی موضوع تاپیک را دیدیم برات جالب نبود پریدی داخل .دغدغه دیگه نداری ؟ صرفا برام سوال شد

رگه هایی از حسادت تو حرفات بود .عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم چه خبره حالا ،،دیدم نه بحث حسادت زنانه س

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
رگه هایی از حسادت تو حرفات بود .عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم چه خبره حالا ،،دیدم نه بحث حسادت زنانه ...

پس معلومه خاله زنکی که دنبال موضوع جنجالی بودی