هدیه هدیس خانوما بگیرید و تشکر کنید چه خانومایی که هدیه گرفتن چه هدیه دادن چه هر دوش چه هیچکدوم همه باارزش محترم و عالی هستید انقدر درگیر اینکه اون چی گرفت من چی گرفتم نباشید 💓
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
و منی که از طرف همسرم یه تبریک یا حتی یه بغل ساده نداشتم 🥲💔
تازه ۳ ماهه ازدواج کردیم بعد از ۷ سال عاشقی
خیلی ناراحت شدم دیروز اما 💔
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
بعضیا بی لیاقتن واقعا دیگه دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمرنطرف ارزش قائل شده هدیه گرفته چه اهمیتی داره ...
آفرین دقیقا چقدر من وقتی مادرم هدیه برای کسی میخره میگه خداکنه ناراحت نشه بگه هدیشون کمه میگم مادرجان ما در توان خودمون گرفتیم براش هدیه معقولیه دندون اسب پیشکشی رو هم نمیشمرن که طلب ندارن مردم ارمون