2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

115 بازدید | 16 پست

سلام وقتتون بخیر من ناخواسته باردار شدم الان هفته هفتممه دوسدارم بدونم جنسیت جنینم چیه حالت تهوع خیلی کم دارم همه غذایی میخورم بیشتر دوسدارم ابکی بخورم دلم دوغ نعنایی میخواددودفعه حالم بد شد اونم شب بود بنظرتون چیه؟

دخترم تمام هستونیستم تویی تمام دنیامو به پات میریزم😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با علائم نمیش گف من تو بارداریم همه علائم پسر و داشنم حتی مدل شکمم ، خوشگل شده بودم زرنگ شده بودم اصلا پف اینا نکرده بودم هر کی میدید میگف قطعا پسره

ولی دخترمو باردار بودم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من سر پسرم باردار بودم اما پف کرده بودم همه میگفتن دختره

اره عزیزم اینا یسری خرافاته از قدیم ک چیزاهای بد رو میچسبونن به مادر دختردار

و علائم خوب رو میچسبونن ب مادرای پسردار

اصلا بااینا نمیش گف

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
هرچی باشه سالم باشه دخترم داداش میخواد

انشالا ک پسرع عزیزم

اره عزیزم اینا یسری خرافاته از قدیم ک چیزاهای بد رو میچسبونن به مادر دختردارو علائم خوب رو میچسبونن ...

ولی سر دخترم دقیقا علائم دختر بود

به نظرم چون هورمونها بهم میریزه ادم اینشکلی میشه ، و خب هورمونها زمان بارداری دختر با پسر فرق داره

از قدیمم چون این علمو نداشتن از روی ظواهر میگفتن جنسیت بچه فلانه

ولی سر دخترم دقیقا علائم دختر بودبه نظرم چون هورمونها بهم میریزه ادم اینشکلی میشه ، و خب هورمونها زم ...

من نه سردخترم اصلاااا شکل مامانای دختردار نبودم ، اصلا خستگی و خواب نمیدونستم چیه ،قیافم خیلی خوشگل تر شده بود،، مثل فرفره شده بودم ی روز قبل زایمانم کل خونمو تمیز کردم موکت هامو شستم فرداش رفتم زایمان

سلام ان شالله كه سالم باشه  و هرچيزي كه به صلاحتونه باشه  , منم هفته 6 هستم و بچه دومم , بچه اولمم دختره و دختر دوست داره خودمم برام فرقي نداره سلامتش برام مهمه.

كلا هر بارداري با بارداري ديگه فرق داره و از روي علائم نميشه گفت خواهر من روي بچه هاش دوتا علائم متفاوت داشت هر دو هم پسر بودن.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

سلام ان شالله كه سالم باشه و هرچيزي كه به صلاحتونه باشه , منم هفته 6 هستم و بچه دومم , بچه اولمم د ...

انشالله به سلامتی عزیزم

دخترم تمام هستونیستم تویی تمام دنیامو به پات میریزم😍😍😍😍
انشالله به سلامتی عزیزم

ممنونم

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)