2777
2789

حس میکنم زشت شدم توی دوران بارداریم خیلی قشنگم ناز شده بودم الان نمی‌دونم چمه این باعث شده اعتماد بنفس ندارم کلا البته من قبلاً کم سن سال تر از سن واقعیت نشون میدادم الان ن البته چاقم شدم بنظرتون ربط ب چاق شدنم داره یا کلا قیافم زشت شده فقط راستشو بگین شماهم هم بعد زایمان این حسو داشتین یا من فقط اینجوریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر اضافه وزنه..وزنت کم بشه همون حس رو پیدا میکنی ...وزنت رو اصولی و با حوصله و زمان کافی کم کم بیار پایین..بخوای عجله کنی عصبی میشی و میبری

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اره گلم، منم خوب بودم‌ . یه دفعه بعد بارداری چون بدنم خیلی نیاز داشت پرخوری کردم و چاق شدم‌ . هم به ...

الان چند وقته زایمان کردی کاش حداقل قیافمون خوب میشد دلمون خوش میشد ب زندگی

من زیباترین دوره زندگیم سر بارداری اولم بود اونم به خاطر تغییرات هورمونی بعد از زایمان و همین ۵ ماه بعدش بچه داری و چاقی به زیبایی قبلم نبودم ولی بعدش لاغرتر شدم بهتر شدم

خودتو دست کم نگیر بچه رو بسپر به شوهرت برو باشگاه ورزشی،تغذ یه درست داشته باش