2777
2789
باش الان میخرم بیبی فردا صبح میزنم حتما خبرت می کنم بنظر خودت باردارم حست چی میگ؟🥹

حسم میگه ایشالا بارداری عزیزم

چند سالته چند وقته اقدامی؟

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانم چون باردارین ازتون میپرسم لطفا طبق تجربتون پاسخگو باشین اون ماه اولی ک باردار میشیم پریود ...

بله خاله‌م پریودیش همیشه ۵.۶روز طول میکشید با لکه بینیاش ...اما وقتی باردار بود میگفت فقط دوروز لکه بینی و خونریزی کمی داشتم 

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
من ماهی دریا می‌خوردم اما کم کلا بجز چیزهای طبع خیلی گرم همه چی خوردم

مآهی دریا خیلی ریسکش بالاست

عزیزم چرا نباید طبع گرم بخوریم؟

من  خرما و گردو و انجیل میخورم🤐

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

دكتر به من گفت ماهي نخور منظورش ماهي دريا بود ماماگفتش قزل آلا و سالمون مشكلي نداره ولي من هفته 6 هستم نخوردم تا الان كلا از غذا خوشم نمياد مجبوري ميخورم.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

سلام خانم چون باردارین ازتون میپرسم لطفا طبق تجربتون پاسخگو باشین اون ماه اولی ک باردار میشیم پریود ...

ممكنه لكه بيني لانه گزيني باشه من بارداري اولم داشتم دو روز الانم دو روز خيلي كم داشتم قطع شد.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

گذشته س روز از موعدم بزنم امروز یا فردا ناشتا خدا از دهنت بشنوه ...

من دو روز گذشته بود عصرش زدم مثبت شد بعد آزمايش دادم.