2777
2789

دوستان من تازه ازدواج کردم شهریور ماه با کلی اعصاب خورد کنی و.. که همسرم تازه تازه داره میفهمه خواهرش و زن داداشش چ بلاهایی سرمون اوردن.

اگ در جریان تاپیکام باشید خواهرشوهرم با همسرم بحث داشتن پشت تلفن(این خواهر از همسرم خونه میخواد و همسرم فعلا بهش نداره توو تاپسکای قبلم مفصل گفتم . حریان از اونجاس ک ما ماشینمون رو عوض کردیم و این خواهر تبریک خشک ب داداشش گف حتی ماشین داداششو نخاس ببینه و همه جا میگه من لایق این زندگی نیسم و همسرم باید ب اون بده کلا میگه ما بمیریم از گشنگی اما خودمونو بفروشیم بدیم این و شوهرش بخورن اصلا راضی نیس شوهرش کار کنه مبادا خسته شه چون همسرمو عین گاو شیرده می بینه و باید بدوشه) انگار پشت تلفن همسرم بش گفتع تو حسودی و.. ایشونم گریه و پیام بمن ک از خدا بترسو کلی حرف نامربوط منم در جریان نبودم همسرم زنگ زده ب شووهرش و گفته زنتو جم کن. خلاصع این خانمم زنگ زده ب جاری(جاری ای ک پشت این خاهرشوهر جلو خودم گف گاوه قیافشو آشغالو...) زنگ زده و گریه و همسر من که براش هر کاری کردع رو و منو جلوی اون جاری خراب کرده

جاری منم زنگ زده شوهرم اسم منو اورده ک من بدم و شوهرم قشنگ شستتش. زنگ زدم ب همسرم گفتم این خاهرت چی میگه اون بدبختم باز زنگ زد خواهرشو شست.‌نگو من باردار بودم انقد عصبی بودم ک حد نداشت دندونم قفل کرد ... افتادم لکو خونریزی رفتم دکتر گف قلب بچت میزنه... ولی خودت از بین بردیش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا شما باشی حرص کارهای مردم و نخوری . انشاالله که به زودی باردار میشی این بار بیشتر مراقب خودت باش 

و اینکه بزار هرکسی هر غلطی دلش میخاد انجام بده 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

دکترت خیلی بی سواده که گفته خودت از بین بردیش ،اصلا ربطی نداره،اینجوری باشه تو فلسطین نباید یدونه بچه بدنیا بیاد کلا زیر موشک و بمباران و استرس دارن زندگی میکنن

چرا حس عذاب وجدان میده احمق 

خیلی از خانما ممکنه باردار بشن و جنین قلب نداشته باشه یا اصلا داشته باشه و خودبخود سقط شه 

شما برو دکتر تحت درمان باش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دکترت خیلی بی سواده که گفته خودت از بین بردیش ،اصلا ربطی نداره،اینجوری باشه تو فلسطین نباید یدونه بچ ...

قلبم تیکه تیکه شد گف خدا داده بود خودت با استرسو فشاری ک ب خودت آوردی از دستش دادی

رینگ کشتیه کجه زندگیتون بدتون میاد درگیرید بلاک و تمام دوتا شما بگو ده تا اونا چه فرقی تو روند زندگی ...

بلاک کردم قبلا شوهرمم بش فحش داده باز میاد باز زنگه شوهرم میزنه. شوهرمم میگه اصلا نمیخام نفرسن کنه و... کارش ندارم ولی جواب زنگشو مجبورم بدم. بخدا ول کنمون نیس تا خونه نگیره ازمون

تا شما باشی حرص کارهای مردم و نخوری . انشاالله که به زودی باردار میشی این بار بیشتر مراقب خودت باش و ...

انقد گریه میکنم خیلی افسردم این روزا برام دعا کن بخدا من کاری ب زندگیع هیشکی ندارم حقم نبود