2777
2789

من دیپلم انسانی 1400 دارم معدل دیپلمم 15 هستش الان واسه کنکور فرهنگیان ثبت نام کردم فقط فرهنگیان البته کنکور سراسری ننوشتم تاییده سوابق تحصیلیم انجام دادم 

حالا کافی نتی به من گفتش که فقط باید دوتا کتاب فرهنگیان هوش و استهدا و معارف اسلامی..  بخونم واسه ترمیمم هرکدوم از کتابارو ک دوس داشتم میتونم امتحان بدم حالا یکم گیژ شدم میشه یکی کامل و جامع واسه من توضیح بده ممنونش میشمممممم لطفااااا 

ترمیم معدل برای بهتر شدن سوابق تحصیلیه چون تاثیر سوابق ۶۰ درصد شده 

اما موقع کنکور دادن چون شما فرهنگیان ثبت نام کردی باید سوالا این قسمت معارف اینا و هم جواب بدی 

⁦♥️⁩
ترمیم معدل برای بهتر شدن سوابق تحصیلیه چون تاثیر سوابق ۶۰ درصد شده اما موقع کنکور دادن چون شما فرهنگ ...

یعنی میتونم به دلخواه ترمیم کنم اینا! 

این سوال معارف اینا منظورت کتابای 3 پایه انسانیه!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی دقیق نمی‌دونم آخه ترمیم معدل دیگه ارتباطی به کنکور فرهنگیان نداره از کنکور جدا شده بازم از کس دی ...

به نظرت از کجا بپرسم کافی نتی ی چیز میگه بچه های نی نی ی چیز کلافه شدم

یعنی میتونم به دلخواه ترمیم کنم اینا! این سوال معارف اینا منظورت کتابای 3 پایه انسانیه!!!

نه 

موقعی که سر جلسه کنکور هستی یه سری سوالای اضافه واسه کسانی که فرهنگیان ثبت نام کردن هست که اصلا از ترمیم معدل جداست 

⁦♥️⁩

عزیزم ببین برای قبولی فرهنگیان ۳ تا عامل هست که ترازهای میشه اولینش معدل دوازدهم و یازدهم هست که با توجه به اینکه شما فارغ التحصیل سال ۱۴۰۰ هستید باید یازدهم حتما ایجاد سوابق کنید و برای دوازدهم هم اگر تا حالا ترمیم شرکت نکردید میتونید هر درسی رو که نمره کمی گرفتید ترمیم کنید دومین عامل خود کنکور انسانی هست که باید حتما شرکت کنید و سومین عامل میشه همون هوش و استعداد و معارف و منابعی که برای فرهنگیان هست رو بخونید

به نظرت از کجا بپرسم کافی نتی ی چیز میگه بچه های نی نی ی چیز کلافه شدم

من از اخباری که خوندم واست گفتم راستش مطمئن هم نیستم اگه از مشاور بپرسی بهتر کمکت می‌کنه 

⁦♥️⁩
عزیزم باید ثبت نام کنی فکر کنم هنوز فرصت برای ثبت نام کنکور باشه برو از کافی نت بپرس فکر کنم تا چهار ...

پرسیدم کنکور سراسری واسه این بود ک اگر فرهنگیان قبول نشدی میتونی انتخاب رشته دیگه بکنی ک من نخواستم من فقط فرهنگیانو خواستم

پرسیدم کنکور سراسری واسه این بود ک اگر فرهنگیان قبول نشدی میتونی انتخاب رشته دیگه بکنی ک من نخواستم ...

عزیزم تا اونجایی که من اطلاع دارم خود کنکور هم تاثیرگذار هست و کلا وقتی شما میرید سر جلسه بعد از اینکه کنکور رو دادید دفترچه هوش و... رو بهتون میدن