سلام دوستان من بابام پولدار نیست ولی برای جهیزیه برام همه چیز از اخرین سیستمش برداشته الان فقط یخچالم شده ۱۶۰ میلیون کلن خانواده خودم با این ک پولدار نیستن ولی به زن و دختر خیلی اهمیت میدن هر مراسمی که هست طلا میخرن الان روز زن همه هدیه طلا کادو گرفتن داداشم برای ماهگرد خانمش ۶ تا لنگه النگو خریده براش هر النگو ۷گرم ولی خانواده نامزدم الان ک من رفتم از من یاد گرفتن شروع کردن طلا خریدن بعد نامزدم ماهگرد برای من هیچی نخرید حتی تبریکم نگفت یلدام برام نقره خرید الانم تولدمه رفته یه ست گوشوار و دستبند نازک برداشته ۵ گرم میگه یکیش تولدت میدم یکیش عید خب اگه الان به من احترام نزاره خانوادمم بهم احترام نمیزارم میرن چیزهای ارزون برمیدارن چجوری بهش حالی کنم ک ناراحت نشه و بهش برنخوره من نمیگم برای منم هر مراسمی ۴۲ گرم طلا بخره ولی میگم زشته خب جلو بقیه خجالت میکشم الان زن داداش خودش یه گردنبند خریده سه طبق هست
بهش بگو این مسايل توی خاندان ما خیلی مهمه و هرکسی سبک بشماره رو یه فرد فقیر میدونن و با چشم کم میبینن من خجالت میکشم بگم فقط یه گوشواره ۲گرمی چون مارو کوچیک میبینن بعدم بگو این طلا هارو سرمایه ی آیندمونه هرچقدر حالا ک سرم خلوت بخریم بهتره بعدن بچه میاد کمتر میتونیم بخریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.