2777
2789
عنوان

خرج نکردن نامزدم برای من

518 بازدید | 55 پست

سلام دوستان من بابام پولدار نیست ولی برای جهیزیه برام همه چیز از اخرین  سیستمش برداشته  الان فقط یخچالم شده ۱۶۰ میلیون  کلن خانواده خودم با این ک پولدار نیستن  ولی به زن و دختر خیلی اهمیت میدن  هر مراسمی که هست طلا میخرن  الان روز زن همه هدیه طلا کادو گرفتن داداشم برای ماهگرد خانمش ۶ تا لنگه النگو خریده براش هر النگو ۷گرم   ولی خانواده نامزدم الان  ک من رفتم از من یاد گرفتن شروع کردن طلا خریدن  بعد نامزدم  ماهگرد برای من هیچی نخرید حتی تبریکم نگفت یلدام برام نقره خرید الانم تولدمه رفته یه ست گوشوار و دستبند نازک برداشته ۵ گرم میگه یکیش تولدت میدم یکیش عید خب اگه الان به من احترام نزاره خانوادمم بهم احترام نمیزارم میرن چیزهای ارزون برمیدارن  چجوری بهش حالی کنم ک ناراحت نشه و بهش برنخوره  من نمیگم برای منم هر مراسمی ۴۲ گرم طلا بخره ولی  میگم زشته خب جلو بقیه خجالت میکشم الان زن داداش خودش یه گردنبند خریده سه طبق هست 

رک بگو و عادتش بده

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ماهگرد و یلدا باهاش موافقم آخه کی واسه ماهگرد کادو میده حتی تبریکشم چیپه ...کادو دادن واسه یلدا هم جالب نیست ولی اون قسمتی که واسه تولدت یه ست برداشته گفته دستبندش واسه عید ، کار اشتباهی کرده به خصوص که اگه پول داره ولی خرج نکرده

عزیزم دقیقا مسئله منم هس

چجوری حالی کنم ک فک نکنه من ادم مادیی هستم

اولین یلداییم بود کلا یه لباس اوردن با میوه و اجیل

نه شیرینی نه یه تیکه طلایی چیزی

الانم اولین روز زنیه ک زنشم وای فقط تبریک گفته

بخاد چیزیم بده قطعا شالی لباسی چیزی میده ک والا اونم هنوز نداده

من دلم طلا میخاد حتی ظریف حتی نازک

والا همه میگن وضع خرابه اله بله

تو همین سایت دیدم چقد یلدایی طلا گرفتن 

خب ادم دلش میشکنه اه

بهش بگو میدونم داری برای ایندمون جمع میکنی و زرنگی ولی دلم نمیخواد ب نظر دیگران خسیس به نظر بیای ...فقط یادت باشه با کسی خودت و اون را مقایسه نکنی ...فقط نیازهاتو بگو ...بگو الان هردوتاش را بیار حالا تاعید خدا بزرگه اون موقع نمیخواد طلا بخری فقط لباس میگیرم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....