2777
2789

نمی‌دونم جریان چیه این دو سه سال اخیر چرا اینقدر شب یلدا و روز زن و ... اینقدر پررنگ شده همه کادو دادن و کادو گرفتن ( منظورم بد بودن کادو نیست )🤔🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فکر کنم گردن اینستاست.

یه مشت بلاگر که معلوم نیست شاهزاده کدوم کشورن چنان تجملاتی راه انداختن که بیا و ببین. هرکس اینستا داشته باشه ممکنه بهشون برخورد کنه و فکر کنه درستش اینه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جشن یلدا باستانیه از قدیم بوده ولی خب یه زمانی بخاطر شرایط کم رنگ شده بود

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه من تا یادم میاد شب یلدا رو جشن میگرفتیم همیشه هم یادمه دعوا بود که چرا روز زن مامانم طلا نگرفته � ...

ببین منظورم چیز دیگه ای هست منم از بچگی تا الان شبای یلدا همیشه سفره داشتیم و اینجور چیزا ولی الان دیگه مثل قبل نیست که به یه هندوانه و انار و آجیل قانع باشن اینقدر سفره های تجملاتی میچینن که آدم میمونه

چشم و هم چشمیتجملاتوگرنه کی سفره پر زرق و برق یلدا مینداختن؟ اصن مگه یلدا سفره داره؟

خدایی یلدا سفره داره. چون خوراکی‌های مخصوص داره.

ولی اینکه برن لباس بدوزن برای یلدا و آتلیه برن و دیزاین تجملاتی برای سفره بذارن جدیده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻