2777
2789
عنوان

مشکل شوهر گرم مزاج

390 بازدید | 24 پست

خواهرم یه ماهه عقد کرده.بخاطر فشار همسرش باهاش رابطه داره.اومد از من پرسید که تو یه شب تا صبح ۴_۵ بار رابطه میخواد .با فاصله یه ربع تهش نیم ساعت .پسره قبلا دوست دختر داشته.اهل سیگار و مشروبم هست. اومده با گریه از من میپرسه این بهتر میشه یا نه. نمیشه گفت ندید بدیده که اینجوری شده. نمیدونم ذوق اول رابطه اس یا قرص میخوری. موقع رابطه ام کاندوم پاره شده بود چقدر زعفران دم کردیم دادیم خورد تا پریود شد. من سربسته به مادرم گفتم زود جاهازش حاضر کنیم اون آقا موقعیت مالیش خوبه گفته هر وقت شما حاضر باشید عروسی میگیرم.ولی از طرفی ام میترسم سر این مسئله به مشکل بخورن .چون خواهر من تو این چیزا آدم معمولی و حتی سردیه.گفتم برن مشاور من دخالت نکنم ولی همش فکرم درگیر این بچه اس

یسوال

بخاطر اینکه اون اقا پولداره خواهرتون رو بهش دادید؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل ازدواجش بااین اقا چی بود؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
از طرفی ام بخاطر فشار آقا تو عقد رابطه داشتن نمیتونه راحت تصمیم بگیره

نه سنتی بود.بچه خوب و کاری و خانواده داره.ولی اینا رو که سیگار و اینا میکشه و مشروب خور بودنش بعد عقد فهمیدیم.متاسفانه سر یه ماه آشنایی عقد کردن.ما هر چی تحقیق کردیم گفتن بچه خوبیه 

از طرفی ام بخاطر فشار آقا تو عقد رابطه داشتن نمیتونه راحت تصمیم بگیره

زن‌وشوهر بودن دیگه اینش زیادم مهم نیست بعدازدواج و هزینه جهیزیه وعروسی و خرج و خدایی نکرده یه بچه این بدتر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نمیتونم باورکنم تو و مادرت دارید راجب مشکل رابطه ی خواهرت باهم همفکری میکنید!

مگه چیه ؟ ماهم خانوادمون اینجوریه و راحتیم 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦