اصلا هیچی مشخص نیست ممکنه خیلی بالا بره یا یکم بنظرم الان بگیر بیار یه گوشه ی خونه بذار یا بمونه تو خود انباری مغازه حتما ازش فاکتور اینا بگیرین و از جای مطمین خرید کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم ولی با چهارصد جهیزیه خیلی خوبی میشه بخری بنظرم🌸
مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com
نمیدونم ولی با چهارصد جهیزیه خیلی خوبی میشه بخری بنظرم🌸
خواهرشوهر من سرویس کریستال و چینی و قابلمه و زودپزش شده ۲۰۰ تومن،تازه شروع کردن به خرید🥴😵💫
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
خواهرشوهر من سرویس کریستال و چینی و قابلمه و زودپزش شده ۲۰۰ تومن،تازه شروع کردن به خرید🥴😵💫
نمیدونم ولی بمن سیصد بدن یه خونه رویایی میچینم😂😂
مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com
۴۰۰ تومن شده بود کاملا معمولی بود مثلا یخچال ساید داشت اما جی پلاس که ۴۰ تومنه
سرویس چوب کامل داشت اما مرغوب نبودن،ناهارخوری دو نفره و ...فقط تلویزیونش ۷۵ تی سی ال بود
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
فکر میکنی عزیزم متاسفانه انقدر گرونی شدهما یه جهیزیه عروس دعوت شدیم مهرماه بود۴۰۰ تومن شده بود کاملا ...
من منظورم از رویایی سلیقه خودمه دیگه میدونم جنسش معلوم نیست چی باشه مثلا من یه یخچال زرد کوچیک دیدم عاشقش شدم مارکشم فکر کنم ایرانی بود
من منظورم از رویایی سلیقه خودمه دیگه میدونم جنسش معلوم نیست چی باشه مثلا من یه یخچال زرد کوچیک دیدم ...
😄😄😄عزیزم خدا به دلت کار کنه بهترینها رو برای زندگیت بخری🥰❤