2777
2789

ما برنامه‌مون عوض شده، تا آخر سال قرار بود با ۴۵۰ تومن جهیزیه‌ی سبک بخریم، که ۵۰ تومنشو وسیله برقی آشپزخونه گرفتم موند ۴۰۰ تومن

حالا میخوام دست نگه دارم، به نظرتون چقد دوباره باید روی ۴۰۰ بذارم که همین جهیزیه‌ای که مدنظرمه رو ۶ ماه دیگه بگیرم؟ از ۱۰۰ تومن بیشتر؟

اصلا هیچی مشخص نیست ممکنه خیلی بالا بره یا یکم بنظرم  الان بگیر  بیار یه گوشه ی خونه بذار یا بمونه تو خود انباری مغازه حتما ازش فاکتور اینا بگیرین و از جای مطمین خرید کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم ولی با چهارصد جهیزیه خیلی خوبی میشه بخری بنظرم🌸

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

نمیدونم ولی با چهارصد جهیزیه خیلی خوبی میشه بخری بنظرم🌸

خواهرشوهر من سرویس کریستال و چینی و قابلمه و زودپزش شده ۲۰۰ تومن،تازه شروع کردن به خرید🥴😵‍💫

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خواهرشوهر من سرویس کریستال و چینی و قابلمه و زودپزش شده ۲۰۰ تومن،تازه شروع کردن به خرید🥴😵‍💫

نمیدونم ولی بمن سیصد بدن یه خونه رویایی میچینم😂😂 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

نمیدونم ولی بمن سیصد بدن یه خونه رویایی میچینم😂😂

فکر میکنی عزیزم متاسفانه انقدر گرونی شده

ما یه جهیزیه عروس دعوت شدیم مهرماه بود

۴۰۰ تومن شده بود کاملا معمولی بود مثلا یخچال ساید داشت اما جی پلاس که ۴۰ تومنه

سرویس چوب کامل داشت اما مرغوب نبودن،ناهارخوری دو نفره و ...فقط تلویزیونش ۷۵ تی سی ال بود 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فکر میکنی عزیزم متاسفانه انقدر گرونی شدهما یه جهیزیه عروس دعوت شدیم مهرماه بود۴۰۰ تومن شده بود کاملا ...

من منظورم از رویایی سلیقه خودمه دیگه میدونم جنسش معلوم نیست چی باشه مثلا من یه یخچال زرد کوچیک دیدم عاشقش شدم مارکشم فکر کنم ایرانی بود

من منظورم از رویایی سلیقه خودمه دیگه میدونم جنسش معلوم نیست چی باشه مثلا من یه یخچال زرد کوچیک دیدم ...

😄😄😄عزیزم خدا به دلت کار کنه بهترینها رو برای زندگیت بخری🥰❤

فکر میکنی عزیزم متاسفانه انقدر گرونی شدهما یه جهیزیه عروس دعوت شدیم مهرماه بود۴۰۰ تومن شده بود کاملا ...

در بند برند و مارک نیستم خوشبختانه😅

کیفیتش معقول باشه برام اوکیه

اصلا هیچی مشخص نیست ممکنه خیلی بالا بره یا یکم بنظرم الان بگیر بیار یه گوشه ی خونه بذار یا بمونه ت ...

آخه پولمو جایی سرمایه گذاری کردم فعلا نمیتونم بهش دست بزنم

وسیله های اشپزخونه و رختخواب و هر چیزی نیازه فعلا بگیر یجوری خونتون جا بدین میمونه تیکه بزرگا و فرش ...

آخه پولمو جایی سرمایه گذاری کردم فعلا نمیتونم بهش دست بزنم

ولی برقیای آشپزخونه رو کامل گرفتم