2777
2789
عنوان

بهترین و بدترین سال عمرتون

212 بازدید | 22 پست

بدترین سال عمرم تو این ۲۱سال ، سال ۴۰۳ بود ، خیلییییییی مضخرف رود واقعا ، از لحاط مالی یه چند ماهی تو سختی بودیم و هستیم 

و بهترینشم سال ۴۰۱ بود 

شما چی 

بهترین ها تا سال ۹۸ بود برام 

بدترینم امسال و احتمالا سال های بعد

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

۹۹بدترین

۴۰۱بهترین

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا همیشه سلامتی بده 

تو 10 سال اخیر پارسال 402 خیلی سخت گذشت 

بیماری همسرم باعث بیکاریش شد 

و بیکاریش باعث بی پولی شد 

و خوب دیدن اینکه چیشد یدفعه همسرم تو بیمارستان 

روان بستری شد شوکه کننده بود همه چی بهم ریخته بود

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بزار الان میگم

۱۷ آبان ۱۴۰۰ (نابود شدم)

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ (شکستم)

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ (متنفر شدم)

و ۱ مهر خیلی خیلی غمم گرفت.

بهترین ها رو تاریخش یادم نمونده 

اما مربوط میشه به روزی که یه نفر رو بعد ۸ ماه بخشیدم به لطف یه نی نی سایتی ، و روزی که انتقام شکستن و متنفر شدنمو از اون شخص گرفتم.

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بدترین وبهترین من تو یسال بودبهترین ابان ۹۸ دوستی باهمسرم

دی ۹۸ فوت پدرم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

منهرسال کلا تو چالشم هم خوبه هم بد ....پراز اتفاقات بد و خوب ...همه سالهام اینطور بوده ولی ب نظرم سال۹۲خیلی بهتر بود و ۹۴و۹۷هم خیلی بد ‌

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اسی از لحاظ مالی ما از سال ۹۴ تا الان نزدیک ۶ میلیارد به خاطر بی فکری های بابام از دست دادیم

اخریش هم همین ۳۰ این ماه بود ۵۰ میلیون ضرر کردیم درحالی که دو هفته پیش ۲۰ میلیون ضرر کرده بودیم

فعلا یکماه نشده ۷۰ میلیون ضرر...

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

۱۴۰۲ و ۱۴۰۳

بهترین ۱۴۰۴

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣