lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 193 عنوان پریود نشدن برای کمبود وزن 114 بازدید | 28 پست من با اختلالات خوردن زیادی سرو کله زدم و الان وزنم ۴۳،۴۴ قدم هم ۱۶۹ هست،۱۵ سالمهو پریودم نمیشم.. کسی در این رابطه اطلاعی داره؟یا میدونه باید چیکار کنم؟چون میگن اگه پریود نشم ممکنه دیگه هیچوقت نتونم پریود بشم امروز | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 8544 خیلی جالبه اونایی که اضافه وزن دارن ، تنبلی تخمدان میگرن اونوقت یکی مثل من که کمبود وزن داره چرا اینقد بدشانسم؟؟البته من سونو دادم مشکلی نداشتم ، دکتر میگفت بعضیا بعد ازدواج خوب میشن و مثل توعن🙄 مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍
دخترک_چریکی عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1481 تاحالا اصلا نشدییا قبلا میشدی الان قطع شده ؟ کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 193 حالا زوده منم همین فکرو کردم ولی دکتر بهم گفت چون قبلا میشدم خطرناکه و گفت یکم اجزای بدنم هم تجزیه شده
تنها۰۹۳۶ عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 6029 منم همین فکرو کردم ولی دکتر بهم گفت چون قبلا میشدم خطرناکه و گفت یکم اجزای بدنم هم تجزیه شده وا میشه دعا کنید ۶ ماهه دیگه برم خونه خودم ❤️
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 193 تاحالا اصلا نشدییا قبلا میشدی الان قطع شده ؟ قبلا هم با قرص یادم میاد میشدم ولی یادم میاد یه مدت شدماما بعد وسواس رو وزنم گرفتم و خیلی زیاد وزن کم کردم
gity1388 عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 890 منم ۱۵ سالمه کلاااااا ۳ بار پریود شدم نه من مشکلی ندارم فقط بچه دار نمیشیمن مشکلی ندارم
دخترک_چریکی عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1481 قبلا هم با قرص یادم میاد میشدم ولی یادم میاد یه مدت شدماما بعد وسواس رو وزنم گرفتم و خیلی زیاد وزن ک ... وا چه عجیبه کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 193 خیلی جالبه اونایی که اضافه وزن دارن ، تنبلی تخمدان میگرن اونوقت یکی مثل من که کمبود وزن داره چرا این ... مگهbmiت چنده؟
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 193 منم ۱۵ سالمه کلاااااا ۳ بار پریود شدم نه من مشکلی ندارم فقط بچه دار نمیشیمن مشکلی ندارم الان میگی مهم نیست وقتی بزرگ تر شدی دلت میخاد بچه دار شیبعدشم ممکنه تو ژنتیکت پریود دیر بشی ولی من از لحاظ ژنتیکی میشدم
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 193 وا چه عجیبه فک کنم زیاد به خودم فشار اوردم خیلی کم غذا میخوردم و یه عالمه هم ورزشای سخت سخت میکردم وزنمم نرمال بود حتی لاغر بودم ولی خب ..الان خوب غذا میخورم ولی پریود نمیشم
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 8544 مگهbmiت چنده؟ ۱۷/۵ مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍