2777
2789
عنوان

پریود نشدن برای کمبود وزن

114 بازدید | 28 پست

من با اختلالات خوردن زیادی سرو کله زدم و الان وزنم ۴۳،۴۴ قدم هم ۱۶۹ هست،۱۵ سالمه

و پریودم نمیشم.. کسی در این رابطه اطلاعی داره؟یا میدونه باید چیکار کنم؟چون میگن اگه پریود نشم ممکنه دیگه هیچوقت نتونم پریود بشم

خیلی جالبه اونایی که اضافه وزن دارن ، تنبلی تخمدان میگرن اونوقت یکی مثل من که کمبود وزن داره چرا اینقد بدشانسم؟؟

البته من سونو دادم مشکلی نداشتم ، دکتر میگفت بعضیا بعد ازدواج خوب میشن و مثل توعن🙄

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا اصلا نشدی

یا قبلا میشدی الان قطع شده ؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

قبلا هم با قرص یادم میاد میشدم ولی یادم میاد یه مدت شدماما بعد وسواس رو وزنم گرفتم و خیلی زیاد وزن ک ...

وا چه عجیبه

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

منم ۱۵ سالمه کلاااااا ۳ بار پریود شدم نه من مشکلی ندارم فقط بچه دار نمیشیمن مشکلی ندارم

الان میگی مهم نیست وقتی بزرگ تر شدی دلت میخاد بچه دار شی

بعدشم ممکنه تو ژنتیکت پریود دیر بشی ولی من از لحاظ ژنتیکی میشدم 

وا چه عجیبه

فک کنم زیاد به خودم فشار اوردم 

خیلی کم غذا میخوردم و یه عالمه هم ورزشای سخت سخت میکردم وزنمم نرمال بود حتی لاغر بودم ولی خب ..

الان خوب غذا میخورم ولی پریود نمیشم