موقع شروع به حرکت ( خروج از پارکینگ)راهنمای راستو میزنیم یا چپ؟
پای راست که برا گاز و ترمزه در حین رانندگی در استراحته یا پای چپ که برا کلاجه؟
موقع گرفتن کلاج و ترمز حتما باید پا بچسبه به کف؟
میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁 حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍 میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤ ممنون میشم ازت🙏🏻😇 ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فکر کن در حال رانندگی پای راست در حال استراحت باشه پس کی گاز بده؟راننده هم نیستم
منطقیه🤦🏻♀️😂
میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁 حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍 میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤ ممنون میشم ازت🙏🏻😇 ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
ماشین اگه سمت چپ باشه بخوای خارج بشی باید راهنمای راست بزنی و برعکس پای چپ توی استراحت اسی خدایش گوا ...
خیر دارم یاد میگیرم که میپرسم