2777
2789
عنوان

1700 دادم تراپی حالم بدتر شد

121 بازدید | 11 پست

فقط گوش کرد و درکم کرد و اونایی ک اذتیم کردنو فحش داد گفت توعم تو ذهنت بشونشون رو صندلی فحششون بده

دوتام تست گرفت ۶۰۰ گفت از رو اینا چیزی نمیفهمم باز باید بیای تست بدی 

منشیش زنگ زده ۲جلسه دیگه برات گذاشتم فردا بیا دوباره ۲تومن دیگه پیاده میشم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من موسیقی تراپی میکرد جلسه ای ۵۰۰

دارو هم بهم داد

بد نیستم ولی خوبم نیستم افسردگی که بگیری نباید منتظر باشی زود خوب بشی

۲تومن خیلی میگیره چون یکی دو جلسه که نیست من ۶جلسه رفتم هنوزم اگه لازم باشه باید برم

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
برای من موسیقی تراپی میکرد جلسه ای ۵۰۰دارو هم بهم دادبد نیستم ولی خوبم نیستم افسردگی که بگیری نباید ...

ساعتی ۵۰۰ گرفت شد ۲ساعتو نیم با دوتا تست 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

دکتر خوب نرفتی 

اگه اوصاعت خوب نیست برو روانپزشک

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ساعتی ۵۰۰ گرفت شد ۲ساعتو نیم با دوتا تست

ساعتی 500 خوبه. ولی برای اینکه هفته ای یه جلسه یه ساعته بری

دو ساعت و نیم چه کار میکرده؟ اصلا آدم حرف کم میاره

بعد باید یه مدت بگذره که کم کم به حرفاش فکر کنی و برات جا بیفته 

اگه هفته ای 500 بدی میشه ماهی 2 تومن. انیطوری داره هفته ای 2 تومن میفته