2777
2789
عنوان

تو این مدت فهمیدم ک

239 بازدید | 31 پست

ادمها هرچقدر بیشتراز زندگی شخصیت بدونن 

بیشتر  از دردودلات با خبر شن 

بیشتر تو دلسوزی کنی 

و محبت زیاد کنی 

بیشتر بهت ضربه میزننن  

من اینو واقعا تجربه کردم 

هرچقدر مردم کمترازت بدونن زبونشون کوتاه تره جلوت

سر همیناس

ادم

نباید از موفقیتش از کاراش به بقیع بگ 

والا خودمن اینجا یکیو دوست خودم می دونستم و خیلی دلگیرشدم ازش و اون هیچوقت حتی حاضر نشد  از دلم در بیاره  و اینو فهمیدم  خوبی زیادی

مهربونی زیادی همیشع تضاد عمل میکنه  

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاکتوسرنگی عزیز لطفا پیامها رو چک کن خیلی از حرفهات درست دراومد ه 

فکر کنم مصالح نزدیکه 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم و موفقیت هام تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

بلههههه ...منممم از یکی خوشم میومد و دوست خودم میدونستم اینجااا ولی اون بیمعرفت بود ❤️

بمیرم برات واقعا وقتی آدم میخواد یکیوبشناسه خدا کمک میکنه مجازی  و غیره نداره 

ولی خداروشکر  بازهم دوستای خوبی هستن هنوز 

آره منم خیلی دلم گرفته 

و هیچوقت نمیبخشمش 

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

وقتی بی دلیل لغو دوستی نمیزدی ما میتونستیم سوتفاهما رو برطرف کنیم

من نه توهین کردم نه دلتوشکوندم

نه بی احترامی برگشتم دیدم لغو دوستی زدی مغزم سوت کشید وقتی طرف لغو دوستی میزنه یعنی نمیخواد باهات حرف بزنه یعنی مزاحمشی یعنی آویزونی منم ترجیح دادم که اگه مزاحمم اعصابت خورد میشه آرامش داشته باشی اگه کاری کرده بودم میگفتم آره حق داری یهو بی دلیل؟؟ پرسیدم بگو دلیل کارت چیه هیچی نگفتی من هنوزم ماتم هنوز

از توام بابت محبتات ممنونم ایشالا دلت شاد شه همیشه خوشحال باشی از این دیدم نگاه کن ببین جای من بودی چیکار میکردی😢

منم حق دارم دلگیر باشم!

وصال

الهی شکر برسی بهش ایشالله من برات چیزهای خوبی حس میکنم هنوز 

وقتی بی دلیل لغو دوستی نمیزدی ما میتونستیم سوتفاهما رو برطرف کنیممن نه توهین کردم نه دلتوشکوندمنه بی ...

دلم گرفت خواستم تاپیک  بزنم چ اشکالی  داره آخه 

حالا بعدها میفهمیی  

کلا من از هیچی شانس نیوردم  چ برسه به دوست 

دلم گرفت خواستم تاپیک بزنم چ اشکالی داره آخه حالا بعدها میفهمیی کلا من از هیچی شانس نیوردم چ برس ...

کلا میگم رفتارت عجولانه بود من هنوزم برگام ریخته همیشه ام برام سواله پنجابار دیدم برگشتم پبامارو هی میگم کجا حرف بدی زدم چی شده هیچی نمی‌فهمم اصلا این حق من بود بفهمم چیکار کردم از این میسوزم بابا اگ حرفی میزدم میگفتم اوکیه وقتی هیچکاری نکردم ناحق قضاوت میشم اما اشکالی نداره من با کسی  هیچ مشکلی ندارم رها میکنم هرچی گذشته به منو

چیو میفهمم؟

کلا میگم رفتارت عجولانه بود من هنوزم برگام ریخته همیشه ام برام سواله پنجابار دیدم برگشتم پبامارو هی ...

آره رها کن انشالله دوستای بهتر از من سمتتت میادد 

😢😢😢😢😢

آره رها کن انشالله دوستای بهتر از من سمتتت میادد 😢😢😢😢😢

بسم اله🙁😶

میگم رها میکنم هرچی بوده هرچیز منفیوووو

من نمیدونم چرا همیشه عجولانه تصمیم میگیری رفتی تو رابطه خیلی باید هوای خودتو داشته باشی 

بسم اله🙁😶میگم رها میکنم هرچی بوده هرچیز منفیوووومن نمیدونم چرا همیشه عجولانه تصمیم میگیری رفتی تو ...

یعنی چی هوای خودمو 

بمیرم برات واقعا وقتی آدم میخواد یکیوبشناسه خدا کمک میکنه مجازی و غیره نداره ولی خداروشکر بازهم دو ...

خدا نکنه ...حتی تو واقعیتم رفتم شهرشون گفتم ده دقه فقط بیا ببینمت گفت نمیتونم ....فکرش کن رفتم یه شهر دیگههههه