2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن طلاق بگیرم

156 بازدید | 25 پست

عقد هسم به خاطر رفتارای شوهرم و خانوادش افسردگی گرفتم دیگه همه حسم به شوهرم تموم شده دلم میخاد جدا شم ولی پدرم نمیزاره چیکار کنم به نظرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگع جدا شدی دیگه شوهر از کجا و اگه هم میخوای حدا شی بعد عروسیت جدا شو که دیگه اینجا نباشی منم نمیخام برم خونه خودم بعد جدا شم چون اونطوری شوهرم خیلی بهش ظلم میشه میخام تو دوران عقد جدا بشم

خانوادش دایم میخان به من حالی کنند پسرمون هنوز بچس توقعی ازش نداشته باش و مادرش که کلا منو هوو خودش ...

خانواده رو که ول کن. همه خانواده های شوهر کرم دارن و همشون چشم دیدن عروس رو ندارن ۹۰ درصد خانواده های ایرانی همینن 

اگر شوهرت قابل اصلاحه تلاشتو بکن 

خانواده رو که ول کن. همه خانواده های شوهر کرم دارن و همشون چشم دیدن عروس رو ندارن ۹۰ درصد خانواده ها ...

شوهرم کلا منو به چشم عابر بانک میبینه از من پول میگیره کلا اونا اولویتشن

کلا اولویتش خانوادشه ، فقط منو به چشم یه عابر بانک میبینه که پول کم میاره میاد سمت من

مردی نفهمه اول زندگی خودش اولیته دیگه هیچ وقت نمی‌فهمه ولی خب دادگاه هم به درخواست زن همین جوری راحت طلاق نمیده میگه مشکلت مشکل بزرگی نیس بنظرم با همسرت حرف بزن توافقی جدا شین اگرم که دختر مستقلی هستی دیگه به حرف پدر مادرت چیکار داری کار خودتو بکن ولی اینم بگما خیلی فکر بکن زود تصمیم نگیر که بعداً پشیمون بشی