2777
2789
عنوان

یکاری کردم جوشام رفت😀

139 بازدید | 13 پست

همیشه اون بغل صورتم بغل گونه هام جوش های بزرگ و چرکی میزد و تا یکی دو ماه رو صورتم بودن🤦🏻‍♀️

پن فولیکا اون مدل اسکراب فقط اون قسمت بغل صورتم که هی جوش میزنه و گاهی پیشونیم باهاش ماساژ میدادم و میشستم ، الان دیگه جوش ندارم ولی جاشون مونده🥺 ، و این بگم که این پن پوست نازک می‌کنه و به جاهای دیگه صورت نزنید چون پوست بشدت خشک می‌کنه ممکنه پوست پوست بشه.

حالا شما برای جای جوش چی پیشنهاد میکنید ؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار یه چیز بهت بگم 

واقعا واقعا اولین قدم لایف استایله که شیرینی خیلیییی کم بشه فست وفود کم بشه 

بعدم من الان برای جای جوش از اداپالن استفااده میکنم اول با دو روز در هفته شروع کن بعد بکنش 4 روز اینا روشم مرطوب کننده بزن

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.