پسر عمومه تو عالم بچگی با هم قول و قرار ازدواج گذاشتیم اما بزرگ که شدم از ازدواج فامیلی خوشم نیومد و گفتم هرچی بوده برا بچگی بوده بیخیال الان بزرگ شدیم اما بیخیال نمیشه چیکار کنم چجور حالیش کنم؟🤦♀️
اشتباه ترین ازدواج، ازدواج فامیلیه خدایی نکرده اگه به طلاق کشیده بشه کل خانواده ازم میپاشه دخترداییه منم با پسرخاله مامانش ازدواج کرده بود طلاق گرفتن الان خانوادهاا سایه همه با تیر میزنن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اشتباه ترین ازدواج، ازدواج فامیلیه خدایی نکرده اگه به طلاق کشیده بشه کل خانواده ازم میپاشه دختردایی ...
دقیقا البته ما ازدواج های فامیلی تا حالا خدا رو شکر زندگی هیچکدوم از هم پاشیده نشده ولی اگه چیزیم بشه خانواده از هم میپاشه متاسفانه و من دوس ندارم احترام هاا از بین بره
بهش بگو درسته تو تعییر نکردی ولی من ملاک هام عوض شده .
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰