2777
2789
عنوان

بچگی یه اشتباهی کردم تو عالم بچگی با هم قول و قرار ازدواج گذاشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 60 پست

چه لزومی هست که هر بار براش توضیح بدید 

ارتباط محدود کن 

هر زمان که خواستگار اومد بی خبر از اونا تمام که شد 

اطلاع بدید به فامیل 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم همینو میگه اصلا نمیخواد بپذیره

من ولی اونو میخوام

ولی هیچ جوره نمیشه بهم برسیم

منم میگم بیا تمومش کنیم

اصلاً زیر بار نمیره

جوری گریه میکنه همینو میگم، دلم کباب میشه

چه لزومی هست که هر بار براش توضیح بدید ارتباط محدود کن هر زمان که خواستگار اومد بی خبر از اونا تمام ...

من الان میخواستم مهاجرت کنم اونم میگه منم مهاجرت میکنم دارم از هدفم می‌گذرم فقط دنبالم نیاد دیگه اعصابم خورد شده

من ولی اونو میخوامولی هیچ جوره نمیشه بهم برسیممنم میگم بیا تمومش کنیماصلاً زیر بار نمیرهجوری گریه می ...

اینم یبار بهش گفتم یکی دیگه رو میخوام پشت فرمون بود تصادف کرد

میگه من تغییر نکردم همونم گفتم افکارمون تغییر کرده

معذرت میخوام اینو میگم ایشون خیلی زبون نفهمه بهش بگو پسر عمو جان رابطه باید دلی و دو طرفه باشه حالا میخواد دوستی باشه یا ازدواج دوس داری زنت بشم اما وقتی حسی بهت ندارم بگو چطور میتونی با من ازدواج کنی وقتی من از ته دلم نمیخوامت 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید