2777
2789

یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم ۹ ماهه عروسی کردم. خودم نزدیک ۲۰ سالمه و همسرم ۲۷.

همسرم تو این ۹ ماه اصلا حرف بچه دار شدن نمی‌زد ولی ی هفته هست میگه بچه دار بشیم و اینا .منم دانشجو ترم یک هستم .اینم بگم از نظر مالی و اینا اوکی هستیم خداروشکر .دکتر زنان هم رفتم ی ماه پیش برای چکاب کلی گفت همه چیت خوبه برای بارداری مشکلی نداری اگر میخایی اقدام کنی ۳ ماه قبل ویتامین دی و اسید فولیک رو هر روز تا ۳ ماه بخور.

خودم هم خیلی بچه دوست دارم ولی نمی‌دونم چرا میترسم از ی طرف میگم درس دارم از ی طرف هم دوست ندارم همسرم نگاهش به بچه های این و اون باشه .اینم بگم تا بیام اقدام کنم سالگرد اول عروسی هم رد شده چون باید ۳ ماه قبل به گفته دکترم اسید فولیک و ویتامین دی بخورم.

بنظرتون چکار کنم ؟شما جای من بودید چکار می‌کردید

متاهل و متعهد💍♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش حرف بزن اگه قانع شد که اوکی 

نشد هم عب ندارد بیار 

اما یکم وایسی خوبه چون خیلی نگذشته از ازدواجتون اما اونقدر طولش نده که بعدا مشکلی پیش بیاد بنظرم سال دیگ خوبه اما به هر حال برمیگرده به نظر شوهرت دیگ 

عزیزم اگ دوس داری شاغل بشی... 

جوری برنامه ریزی کن ک وسطای حاملگیت درست تموم بشه 

چون ماه های اخر اذیت میشی 

بعدم ببین گلم دل خودت چی میگ، چون قراره نه ماه تو شکم تو باشه و سختیاش و بکشی و مادرانگی کنی

قراره از زیباییت برای این راه بزاری 

ببین شرایطش و داری؟ توان تحملش رو داری؟  

بعضی مردا ازجمله شوهر خودم افسردگی شدید گرفت تو بارداریم

من بارداری سختی رو تنهایی طی کردم ک همینم الان باعث شده تا عمر دارم ب بارداری دیگه ای فکر نکنم. 

ولی گذشته از اینها حس بسیااار قشنگیه مادرشدن😍

این سوالی نیست که از ما بپرسی زندگی خودته این توضیحاتم کافی نیست باید ببینی اولویتت همسر و بچس یا در ...

دقیقا این دوستمونم نکته بسیار مهمی گفتن ک من از یادم رف

حداقل تا دوسال بعد تولد بچه هرجا برید اذیت شدن داره 

و شما اونطور ک میخایید نمیتونید از سفر یا مهمونیاتون لذت ببرید