2777
2789
عنوان

متنفرم از اخلاقش

105 بازدید | 7 پست

دست بچم سوخته بود به همسرم گفتم نبر خونه مادرت خودت برو بذار خوب بشه( من باهاشون رفت و آمد ندارم) گفت نه میبرم ببیننش،پانسمان استریل کردم بردش اومد دیدم با یه پانسمان کج و کوله برگشته, بچم میگه باز کردن زخممو ببینن آخه به تو چه زن به همه چی باید برسه سر این اخلاقاش منو به جنون میرسوند

ای وای..

شاید دست بچه عفونت میکرد اخههه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اجازه نده بچه رو بدون تو ببره جایی کلا 

حالا اینجا هم اگر می‌بره دیگه بچه رو کامل نسپره دست اونا خودش حواسش به بچه باید باشه باباشه مثلا😐

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
نمی‌فهمه،چندین بار گفتم وقتی بچه زخم باز داره روی زخم رو نمیبوسن ، میگه باز کرد بوس کرد انگار بوس شف ...

وا خب نمیشد از رو پانسمان ببوسه😐

این مسخره بازیا چین 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍