2777
2789

دبشب من و مادر شوهرم و خواهر شوهرم و شوهر نشسته بودیم تعریف میکردیم. ما صندوق وام خونگی داریم با خواهر شوهرام و اقوام و اینا... بعد خواهر شوهرم گفت ک آره اسمم در اومده واسه وام شوهرم گفته بدش به من تا باهاش تلویزیون رو تعمیر کنم. تلوزینشون شکسته. بعد گفتش ک عمرا اگه بهش بدم و شاکی بود مادر شوهرمم ‌‌می‌گفت آره خیلی اخلاقش بده یعنی چی این پول واسه خودته😂 بعد شوهرم گفت ما چندبار شرکت کردیم( یسنا)یعنی من همشو داده ب من واسه ماشین میخاسم( راست میگ حتی یه بار گفتم این دفعه دیگ برا من باشع اونم قبول کرد بعد ماشینش خراب شد خیلی خرج آورد منم پولو بهش دادم) بعد منم گفتم آره ولی عزیزم این سری دیگ واسه من باید باشه . شوهرمم گفت باشه. خواهر شوهرمم گفت یسنا راست میگ باید بدی بهش صندوق خانگی مال زنا هست. مادر شوهرم برگشت گفت حالا خدا کنه علی بدهکار نباشه بده به یسنا 😂😂😂😂 منم گفتم بدهکارم باشه دیگ برای منه😂😂. واقعا چرا برای دختراشون اینجورین ولی دید عروس رو ندارن😂😂 منظورش این بود که اگ پسرش لازم داشته باشه نباید ب من بدتش ولی دزمورد دخترش فرق میکرد ای خدااا😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه در این حد فرق گذاشتن طبیعیه 😂😂 ، حالا شما هم بچه دار بشی خودت میبینی که هر چقدر هم آدم خوبی باشی ، بچه خودت خیلییی فرق میکنه با عروس و دامادت ، آدم ناخودآگاه طرف بچه خودشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دیگه در این حد فرق گذاشتن طبیعیه 😂😂 ، حالا شما هم بچه دار بشی خودت میبینی که هر چقدر هم آدم خوبی ب ...

طبیعیه من مشکلی ندارم باهاش ولی خب میتونست دخالتم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نکنه

اصلا چیزی نگه😄

طبیعیه من مشکلی ندارم باهاش ولی خب میتونست دخالتم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نکنه اصلا چیزی نگه😄

نه دیگه ، نمی تونسته 😄😄

کلا من کم آدم دیدم بتونه توی مسائل بقیه دخالت نکنه و نظر نده ، حتی درباره غریبه ها ، حالا ابن که دیگه بچه های خودش بودن . تازه باز خوبه شما خواهرشوهرت هم طرف شما بوده ، مادرش هم حرف خاصی نزده . در کل معلومه خدا رو شکر خوبید با هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم