2777
2789
عنوان

درس دارم اماط💔

81 بازدید | 12 پست

نشخوار فکری نمیزاره بخونم

از ی طرف خوابی که پدرم  دیده

از ی طرف ترس از دست دادن خانوادم

امروزم تو مدرسه دعوام شد

فردا هم امتحان ریاضی نوبت دارم😭😭😭

اولویت امتحان فردا باشه

بشین بخون نشخوار فکریتو برگه بزار کنار دستت بنویس هرجا حواست پرت شد

اونم الکی نگرانی چیزی نمیشه نترس!

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولویت امتحان فردا باشهبشین بخون نشخوار فکریتو برگه بزار کنار دستت بنویس هرجا حواست پرت شداونم الکی ...

اصلا نمیتونم کاری کنم 

از وقتی در مدرسه اومدم فقط گریه میکنم

همچین درست میشه جبران میشه اما به این فکر کن امتحان ترمت دیگ جبران شدنی نیست بعد که اونا حل شد میگی ...

آخه امتحانه تمرکز زیاد میخاد ک ندارم

اگ تعبیر خواب رو دقیق یکی میگف خوب بود

چی بوده

پدرم خواب دیده با پدربزرگم که فوت شده تو خواب دعوا میکنه

تاپیک قبلم یکی گف تعبیرش خیلی بده من زدم گوگل چیز خاصی نبود هرچی هم بهشون گفتم ینی چی تعبیرش میشه چیزی نگفتن

پدرم خواب دیده با پدربزرگم که فوت شده تو خواب دعوا میکنهتاپیک قبلم یکی گف تعبیرش خیلی بده من زدم گوگ ...

وا این کجاش بده نذر و فاتحه بدین خیره انشالله بابا ول کن مردمو الکی جو میدن ادم رو نگران میکنن 

وا این کجاش بده نذر و فاتحه بدین خیره انشالله بابا ول کن مردمو الکی جو میدن ادم رو نگران میکنن

زدم گوگل نوشته بود درگیری های روحی 

بابامم تازه شغلشو از دست داده 

یعنی تا گفتم تعبیرش بده انگار دس و پام شل شد ایستاده بودم افتادم