2777
2789
عنوان

چراهیچکی توجه نمیکنه سوال دارم🥲

65 بازدید | 20 پست

خانومااا قبلا تاپیک گذاشتم یجایی بودیم یکی از دوستام به دوستای بازدارم میگه تعیین جنسیت بگیر اونم گفت ن اینم گیرداد دوس بازدارم گفت ب هزینه خودت؟ اونم گفت اررره 

حالا چندروز پیش دوست بازدارم گفت برای اون‌روز خودتونو اماده کنین پشمام ریخت گفتم من باید ببینم ازنظر مالی اوکی هستم یان🫤🫤اونم گفت فلانی میگفت کم هزینه میگیره ن🫤

الان بعد یکی دوهفته اون دوستم ک بجای منم حرف زده اومده توگپ گفته سونوت چیشد پس😒من باید چ کنم؟ شوهرم میگ عیبی نداره هیچی نگو ی بادکنکه دگ ولی اخه هربار دارن ی خرکتی میرنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل این که جواب نمی دن اینه که خیلی نارسا و مبهم نوشتی.

ی دوستی دارم عادت داره همش بجای ادم حرف میزنه

این دفعه برگشت بجای خودشومن قول داده ب یکی دیگه ازدوستام ک برای بچش تعیین جنسیت بگیریم🫤🫤🫤من اصلا نگفتم خودش برگشت گفت🫤

اون دوستمم منتظرنمونده ببینه مثلا مابازچیزی میگیم یان اونده گفته قراره سوپرایزم‌کنین🫤🫤🫤الان من واقعا باید چ کنم چطوربرخوردکنم

چرا من چیزی نفهمیدم

ی دوستی دارم عادت داره همش بجای ادم حرف میزنه

این دفعه برگشت بجای خودشومن قول داده ب یکی دیگه ازدوستام ک برای بچش تعیین جنسیت بگیریم🫤🫤🫤من اصلا نگفتم خودش برگشت گفت🫤

اون دوستمم منتظرنمونده ببینه مثلا مابازچیزی میگیم یان اونده گفته قراره سوپرایزم‌کنین🫤🫤🫤الان من واقعا باید چ کنم چطوربرخوردکنم

دوست مشترک شما گفته به هزینه ی خودش، برای دوست باردارتون جشن تعیین جنسیت میگیره، خب حالا چرا پای شما ...

خب اون دوست مشترک یطوری گفته انگار منو اون باهم 

اون ک بازداره با پرویی اومد توگروه گفته خودتونو اماده کنید

ی دوستی دارم عادت داره همش بجای ادم حرف میزنهاین دفعه برگشت بجای خودشومن قول داده ب یکی دیگه ازدوستا ...

فکر کنم گفتی این کار همیشگی اون دوستته. من جای شما بودم الان که هنوز برنامه ریزی نشده و خبری نیست،  با دوست باردارم حرف می زدم و می گفتم من همچین حرفی نزدم و کاری هم نمی کردم. طرف باید بفهمه نمی تونه به جای دیگران تصمیم بگیره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
یه کلام بگو، کی بهت چنین پیشنهادی داده، همونم عملیش کنه🙂

🫤بهدا مقصر شوهرمه ازبس نمیخواد کسیوناراحت کنه رومنم تاثیرگذاشته هی میگ هیچی نگو مگ چقد میشه ی بادکنکه اخه اصلا هرچی باش درسته بجای من حرف میزنه

خب اون دوست مشترک یطوری گفته انگار منو اون باهم اون ک بازداره با پرویی اومد توگروه گفته خودتونو اماد ...

با همبن دوستت که هم یکبار جدی و قاطع صحبت کن که دیگه از طرف شما حرف نزنه و خودش این موضوع رو جمعش کنه. 

بگو من آماگیش رو ندارم، خودت تز دادی، خودتم انجام بده 

فکر کنم گفتی این کار همیشگی اون دوستته. من جای شما بودم الان که هنوز برنامه ریزی نشده و خبری نیست، ...

مشکلم اینه درسته اینوبگم یان

این بارداره ناراحت میشه قطعا

ولی اخه اونم واقعا روداره میادمیگ