2777
2789

دوستان شوهرم 1 سال پیش بهم خیانت کرد. بعد از او تبدیل شدم ب ادمی ک ارامش نداره نگرانه استرس داره هرچی میخواد اگر نشه گریه میکنه غر میزنه قهر میکنه ادمی ک اصلا هیچ حسی ب خانواده شوهر نداره و حتی دلش نمیخواد بره بیاد احوال پرسی کنه. و همش حس میکنم شوهرم نمیخواد من چیزی داشته باشم نمیخواد چیزی به نامم باشه ماشین ب اسمم در اومد فروختش حالا میخواد ب اسم خودش بخره حالم خیلی بده یه حس نارضایتی یه حس خیلی بدی دارم. یک هفته پیش ماشین ک فروخت برام طلا خرید بعد من روز زن منتظر کادو بودم یا سورپرایز یا یه شاخه گل اما هیچی نبود دیشب بهش گفتم نتونستی حتی یه شاخه گل بخری گفت تازه برات لباس و طلا خریدم حساب نیست. منم هیچی نگفتم اما ناراحتم. مثلا برا ارابشگاه رنگ مو ناخن و این چیزا ک ب خودم برسم اصلا پول نمیده بهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیانت دیدم ، و بعد خیانت شوهرم خیلی دلم شکست و از خدا خواستم همیشه محتاج دو ریال پول باشه که خوشی زیر دلش نزنه و منو اذیت کنه‌. همونم شد، ورشکست شد و هیچوقت دیگه رو پا‌نشد

نه بچه ندارم. رابطمون بدنیست خوبه

پس برای بچه عجله نکن اصلا. نمیخوام توی دلتو خالی کنم ولی همیشه اوضاع وفاداری مردا بعد بچه به مراتب بدتر میشه. اصلا عجله نکن تا وقتی از همه چیز مطمئن نشدی

پس برای بچه عجله نکن اصلا. نمیخوام توی دلتو خالی کنم ولی همیشه اوضاع وفاداری مردا بعد بچه به مراتب ب ...

اوهوم اره نه الان 3 سال ونیم ازدواج کردیم و 1 سال از اون ماجرا میگذره اما هیچکدوممون بچه نمیخواییم