2777
2789

دبشب من و مادر شوهرم و خواهر شوهرم و شوهر نشسته بودیم تعریف میکردیم. ما صندوق وام خونگی داریم با خواهر شوهرام و اقوام و اینا... بعد خواهر شوهرم گفت ک آره اسمم در اومده واسه وام شوهرم گفته بدش به من تا باهاش تلویزیون رو تعمیر کنم. تلوزینشون شکسته. بعد گفتش ک عمرا اگه بهش بدم و شاکی بود مادر شوهرمم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌گفت آره خیلی اخلاقش بده یعنی چی این پول واسه خودته😂 بعد شوهرم گفت ما چندبار شرکت کردیم(  یسنا)یعنی من همشو داده ب من واسه ماشین میخاسم( راست میگ حتی یه بار گفتم این دفعه دیگ برا من باشع اونم قبول کرد بعد ماشینش خراب شد خیلی خرج آورد منم پولو بهش دادم) بعد منم گفتم آره ولی عزیزم این سری دیگ واسه من  باید باشه . شوهرمم گفت باشه. خواهر شوهرمم گفت  یسنا راست میگ باید بدی بهش صندوق خانگی مال زنا هست. مادر شوهرم برگشت گفت حالا خدا کنه علی بدهکار نباشه بده به یسنا 😂😂😂😂 منم گفتم بدهکارم باشه دیگ برای منه😂😂. واقعا چرا برای دختراشون اینجورین ولی دید عروس رو ندارن😂😂 منظورش این بود که اگ پسرش لازم داشته باشه نباید ب من بدتش ولی دزمورد دخترش فرق میکرد ای خدااا😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بنده خدا مادر شوهرت گفته اخلاقش بده این پول نباید برای خواهر شوهر باشه چقدر دیگه سخت میگیرید

نه داشت به خواهر شوهرم می‌گفت اخلاق شوهرت خیلی بده.  برای چی میخاد پولو ازت بگیره

چقد مهم بود

عزیزم من دوست داشتم بگم. قطعا اینجا چیز خیلی مهم نمیگن اگرم بگن کاری از دست شما بر نمیاد .‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خودتم حتما کار مهمی نداری  ک میای اینجا دیگ

دختر همسایمون داشت میگفت خواهرام از شوهر شانس نیاوردن نه مبیرنشون بیرون نه گردشی نه چیزی فقط با  خانواده خودشون خوبن

بعد پرسیدم پسرا چی گفت

اونها هم همش هوای زناشون دارن نه سراغمون میگیرن نه بهمون اهمیت میدن 

خندم گرفت از حرفاهاش . 

بهش گفتم به خواهرات رسید باید شوهره گوش به فرمانش باشه ولی برا عروستون نه .

این چه منطقی که داری یه لحظه مات موند 😅

الحمدلله کَما هُوَأهلُه