2777
2789

به مناسبت روز مادر دورهم جمع بودیم خونه پدر شوهر با چند تا از اقوامشون

من عقدم هنوز

دختر عمو هاش با من خیلی رابطه خوبی ندارن خیلی پیش اومده به من تیکه بندازن 

من داشتم یه چیزی تعریف می کردم و گفتم که اره خجالت کشیدم فلان موقع (تو اون موقعیتی که داشتم تعریف میکردم)

برادرشوهرم از روی شوخی اومد گفت که اره چقدرم تو خجالت میکشی همیشه

دختره برگشته میگه آره هیشکیم نه و این!!!!!!!!!

با همین لحن !!!!!

اصلا نه صمیمیتی داریم نه شوخی ای

منم سیاست ندارم درجا جواب میدم بعد پشیمون میشم 

گفتم عزیزم خودت رو داخل بحثی جا بده که بهت ربط داشته باشه لاقل و خندیدم 

هیچی نگفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خوب کاری کردی خودشو جم کنه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

با جوابت نشون دادی که عصبی شدی...

نمی‌دونم دوست داری چه جور شخصیتی نشون داده بشی

اما من به شخصه دوست ندارم جلوی شوهر و خانواده ش، این شخصیت رو داشته باشم...

اگر دوست داری پررو حاضر جواب باشی (دقیقا همونی که برادر شوهرت گفته که اصلا خجالت نمیدونی چیه) همین جواب مناسب بوده