2777
2789
عنوان

رفیقی ک با اکست در ارتباط باشه تلفنی حرف بزنن چت کنن چیه❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست
ببین من از چن‌روز قبل نامزدی رابطمو باش قط کردم دلیلشم اینه ک با نامزدم چت‌ میکردن اینو میدوسنتم خود ...

اون رفیقت نیست که بخوای راجع به نظرش نگران باسی عزیزم اون دشمنته اون بهش رو بدی جفت پا میاد وسط زندگیت منم همچین رفیقی داشتم روزگارمو سیاه کرد

الان دیگ بین رفیقامون حرف ک میشه هممون نظرمون اینه ک هرکدوم ازدواج کرد شوهرشو به بقیه معرفی نکنه چون ما دخترا خوب همدیگرو میشناسیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون رفیقت نیست که بخوای راجع به نظرش نگران باسی عزیزم اون دشمنته اون بهش رو بدی جفت پا میاد وسط زندگ ...

بخدا قسم راست میگم ، کلن انقدد بانامزدم شوخی‌میکرد حتی شوخیای دستی  با دست به نامزوم میزد و اینا 

اصلن ی طوری😐 اکسم ک هیچی اونو دیگ کاملن اکسم میگف دوسش دارمممم😂اونو ک دیگ از راه ب در کرده بود و واقعن اکسم حرفای و اونو قبول داشت تا من اصن اون براش مهم تر بود تا من و من همشو از چشم دوستم میبینم ک با رفتارای جلفش کاری کرد ک رابطمون خراب شه

داشت این یکی رابطمم ب گند میکشوند بخدا ک خداروشکر سرعقل اومدم 

تازه ای وسط من ادم ذهن خراب و بدگمان و نمیدونم پسر‌پرست بودم

میگف پسر پرستی😐درحالی ک هرکی دیگم جای من بوود واقعن زور بهش داشت

بخدا اتفاقن اصلن همچیم‌ادمی نیستم  حس میکنم اون پسر پرست بود ب قول خودش ک همچین پیک می رفتار میکرد

بخدا قسم راست میگم ، کلن انقدد بانامزدم شوخی‌میکرد حتی شوخیای دستی با دست به نامزوم میزد و اینا اصل ...

بگو اررره من پسر پرستم من عاشق شوهرمم نمیزارم زندگیم خراب بشه

اتفاقا خودش پسرپرسته نه به اکست رحم کرده نه به نامزدت 

وای خدا ی ادم پیک می بود ک نگم برات فقطاصن سمی تر از این هیچ جا نمیشه دید

دیگه بهش فکر نکن 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

ببین من زمانی ک با اون اکسم بودم کلی گریه میکردم التماس دوستمو میکردم ک پیام داد جوابشو نده ولی برعک ...

خدالعنتشون‌کنه‌فقط

چقدررر‌عوضین

ب‌منم‌دقیفا‌همینو‌میگفتن

من‌ی‌کاری‌کردم‌جدا‌شن‌

ولی‌زهی‌خیال‌باطل

ب‌من‌‌میگف‌درارتباط‌نیستیم‌باهم‌حتی‌فحشم‌میداد‌بهش‌پیش‌من!

ولی‌دروغ‌میگف‌..

ی‌روز‌ک‌باهم‌دعوا‌افتادن‌،میترسید‌دختره‌بیاد‌به‌من‌بگه‌که‌اکسم‌دروغ‌میگف‌،خودش‌زودتر‌گفت‌که‌اره‌درارتباط‌بودیم‌

منم‌نمیتونستم‌اینو‌ببخشم‌،هرچند‌داغون‌میشدم‌چون‌وابستش‌بودم‌ولی‌کات‌کردم‌دیگه‌‌غرورم‌اجازه‌نمیداد‌مضحکه‌دستع‌این‌دوتا‌لاشی‌بشم

توام‌دیگه‌بهشون‌فکر‌نکن‌لیاقت‌دوستت‌همون‌خراب‌بودنه

اکستم‌لیلقتش‌یکی‌مث‌اونه

خدا،در و تخته رو باهم جور کرد

کارماشو‌پس‌میدن‌مطمئن‌باش

ماهِ‌من'