2777
2789
عنوان

حاملم سنگین بودن خودم یه طرف سرما خوردگی هم اضافه شده تو عذابم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 67 پست
واییی نگو تنم ب لرز افتاد .خب عمل شو دیگه بچه اولته؟؟

اره عزیز بچه اولمه من مامانم ماما بود همیشه می‌گفت طبیعی خوبه ، الان هم فوت شده سزارین هم نقاهتش زیاده یکی باید جمت کنه بد زخم هستم ناجور شبا بخدا خوابم نمیبرخ از فکر تازه زایمانمم اختیاری بوده دوستام چندتا سز شدن خیلی ناراضی ان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیز بچه اولمه من مامانم ماما بود همیشه می‌گفت طبیعی خوبه ، الان هم فوت شده سزارین هم نقاهتش زیا ...

خدا بیامرزه روحشون شاد.بستگی به بدن هر فردی داره ک راضی باشه یان .من که خودم خیلی راضی بودم عمل شدم .دکترت خوب باشه بیمارستان خصوصی باشی نترس عالی میشه.ولتی دولتی یکم سخت میشه اذیتت میکنن

خدا بیامرزه روحشون شاد.بستگی به بدن هر فردی داره ک راضی باشه یان .من که خودم خیلی راضی بودم عمل شدم ...

بیمارستانم ک خصوصیه دکترمم سهام داره تو بیمارستان روبرو خونمون هم هست دردم بیاد بپرم برم بیمارستان خخخخ امروز وقت دکتر دارم برم ببینم بچه بریچه یا نه نرمال شده 

ترس ازبیهوشی، بی حسی وخطراتشعفونتش، دردزیادش، اثرات جراحی که تاچندسال همراهت و...۷لایه برش واقعا سخت

بیهوشی نیس بی حسی هس .تو پشت پرده میمونی نمی‌بینی که کلا ۲۰دیقه طول نمی کشه بچه رو ازونجا نشونت میده می‌ذاره بغلت.دردشم تو تا بیحسی بره آمپول میزنم شیاف می‌زارن درد نمی‌فهمی.بخیه برداشتم ک بالیزره لازم نیس خودش جذب میشه .اصلا درد چند سالی نیس .