2777
2789

راستش من اصلأ مادیات برام مهم نیست وگرن میرفتم ی شوهر پولدار میکردم شوهر سابقم پولدار بود خیلیم بود اما اصلأ اهمیتی نداشت برام در حدی ک نیازم رفع بشه اوکی ام اما الان کل خانوادم وضعیتشون از ما بهتره خونه دارن ماشینای خوب دارن درامدشون بهتر از ماهست انشاالله خدا بهشون بیشتر بده ب منم بده اما خب حس میکنم تحقیرم میکنن البته از حس بیشتر واقعأ تحقیر میکنن بدتر از همه این ک من میدونم اگه دست خانواده شوهرم از درامد ما کوتاه بشه ماهم صاحب همه چی میشیم اما شوهرم هرچی درمیاره خرج خانوادش میشه خیلی غبر مستقیم این مسائل داره اذیتم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری جز تلاش از دستمون برنمیاد...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

منم همینطور 

جاری م خواهرشوهرم خواهرم و ...همه خونه زندگی خوب یه عالمه طلا دارن 

من هیچی ..همسرم دوس دارم زندگیمون خوبه

از لحاظ مالی خیلی پایینی م..گاهی اشک میریزم ..غصه میخورم با این وضعیت گرونی دیگه محاله ما صاحب خونه بشیم 

اعتماد به نفسم از دست دادم دلم نمیخواد با کسی رفت و امد کنم 

من هم از برادرشوهرم ضعیفتره وضع مالیمون هم از خواهرم اینا ولی امید دارم انشالا بهترمیشه اگ خدا بخاد ب نظرم بش فک نکن خودمم خیلی فکر میکردم هربار جاریمو میبینم کسل میشم مخصوصا ک پز میده و ب رخم میکشه ولی تصمیم گرفتم دیگ وقتمو بزارم برا زندگی خودم و بچهام باخودم میگم اخرش باید همه مال و اموال بزاریم و بریم زیر خاک چرا دوصباح ک زنده ایم زندگی نکنیم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

وای دست رو دلم نذار واقعا درد بدیه من بین خواهر وبرادرام از همه نظر پاییترم😔خیلی سخته اونقد بهم تیکه میندازن که خدا میدونه فقط به خدا میسپرم دیگه چکار کنم داداشم خیلی راحت میگه واقعا کاش خونه بابا تا آخر عمر مونده بودی اجر وغربت بیشتر بود

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ولی خانواده من همش ب رومون میزنن

چی بهت میگن 

منم هیچی نمیگن نه جاری م نه خواهرم و ...

ولی هی لباس های جدید طلاهای جدید میخرن 

مسافرت تفریح 

من طلاهامو چند سال پیش فروختم برا ماشین ..دیگه نتونستم یه انگشتر هم بخرم ..

منم همینطور جاری م خواهرشوهرم خواهرم و ...همه خونه زندگی خوب یه عالمه طلا دارن من هیچی ..همسرم دوس د ...

اره منم همینم خیلی هم حساس شدم مثلأ چون خونم نمیان میگم شاید چون زیاد براشون خوراکی نمیذارم نمیان مثل خودشون پذیراییم در حد میوه و چای ولی اونا همیشه پر و پیمون پذیرایی میکنن 

وای دست رو دلم نذار واقعا درد بدیه من بین خواهر وبرادرام از همه نظر پاییترم😔خیلی سخته اونقد بهم تیک ...

منم خواهرم خیلی میگه مثلا ک من شوهرم دکتره و شوهرتو کارگر یا قبلا توحرفاش با زنهای فامیل میشنیدم میگفت من ازاولم زرنگ بودم تو انتخاب شوهرم دقت کردم خودمو ننداختم توچاه احساس کردم منظورش منم ولی میدونم  زندگیش پر مشکله و ب روش نیاوردم تاحالا فقط ازش فاصله گرفتم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید