2777
2789
عنوان

شوهرم داره دورم میزنه قلبم شکست خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 102 پست
اره درصورتی خانواده ها حق دخالت ندارن که موضوع پیش پا افتاده ای باشه یا موضوعی باشه که به ضرر بچشون ...

اره نمیدونم اول بدهکاریارو بگیرم یا مهر رو. وکیل میگ بیخیال ۱ میلیارد بدهواریش شو. بچسب ب مهریت و نفقه ک نقده. نزار بفروشه اونوقت سرت کلاه بره. مهر بزار اجرا ب گوه خوردن بیفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختره میاد به آدمی که تازه اومده توی زندگیش اعتماد میکنه و از خانواده اش که یه عمر باشون زندگی کرده ...

ب وکیل گفتم. گفت خب همون اول قصدش جدایی و کندن از توبودن. طلاهاتو پولامو خورد. نفقه واجرت هم بهت نداد. پول درمان دکتر هم نمیره روت عیب میزاره. مهرتو بگیر. گفتم لج میکنه میگ میخوای جدا بشی. درصورتی ک خودش باعثشه.

اره نمیدونم اول بدهکاریارو بگیرم یا مهر رو. وکیل میگ بیخیال ۱ میلیارد بدهواریش شو. بچسب ب مهریت و نف ...

دقیقا مهریه رو بذار اجرا یهو سوپرایزش کن😁درخواست مسدودی کازتاش و توقبف اموال هم بده...ولی بهش خبرنده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
دقیقا مهریه رو بذار اجرا یهو سوپرایزش کن😁درخواست مسدودی کازتاش و توقبف اموال هم بده...ولی بهش خبرند ...

ولی من بهشش گفتم. سند قواله زمین و ازدواج  هرچی داشت گرفت برد با خودش.

بعد بهش میگم  وامم رو   ماشین فرار بود برا من بخری قسطشم خودت بدی. ولی بنام خودت خریدی الان قسطو نمیدی.

هزینه درمان و نفقه و هیچی هم بهم نمیدی.

میگه پرتوقع شدی .

گفتم تاحالا نخواستم الان چون میخوام آدم بدی ام؟ 

گفتم تو فقط توقع داری ک عمه چی بهت بدم ولی من هیچی ازت نخوام.

اینجوری زم‌میگرفتم بهت نبود؟ تازشم هرجا میریم زنای ۳۰ یا ۴۰ ساله هم کلی آرایش و عمل و کلی تیپ خشگل . بعد منو میبینه یجوری میشه میفهمم ک خوشش میاد از اونجوری آدما.

چون خیلی هم باهاشون گرم میگیره و صمیمی و شوخی طبقه. ولی پیش من سگه.

حالا میاد خونه بهم‌میگ زشت.

گفتم اونایی ک دیدی خشگلن با من‌مقایسه میکنی، شوهراشون براشون خرج میکنن.

تو اگه فقط ی لباس شیک بخری کافیه چون خودم خشگل هستم. د حد من نیستن.

گفتم هواستو جنع کن میگ برو بابا خیلی اخلاق خوبی داری.

گفتم اخلاق خبی دارم. تو برام خرج نمیکنی اونوقت میگی زشت خب انتطار چی داری.

باعث این ناراحتی منی  .من وگرنه اخلاق خوبی دارم .میگ طلاق فقط همین . گفتم‌میدونستم دنبال طلاقی

دقیقا مهریه رو بذار اجرا یهو سوپرایزش کن😁درخواست مسدودی کازتاش و توقبف اموال هم بده...ولی بهش خبرند ...

از من پول می‌گرفت نمی‌گفت بزن کارنم.

ولی من اگه ۱۰۰ هزار بخوام میگه میزم ب کارتت مدرک داشته باشم.

تا گفت طلاق سند گرفت رفت میگ یوقت مهریه اجرا نزاری.

بعد گوشی دستم‌میگیرم میگ فیلم میگیری از حرفام مدرک جمع کنی؟ بعد میگ مهریم کوفت نمیدم اومدو زن دیگ گرفتم

وفتایی ک از من پول می‌گرفت، نمی‌گفت بزن  کارتم مدرک داشته باشی.

ولی من اگه ۱۰۰ هزار بخوام میگه میزم ب کارتت مدرک داشته باشم.

تا گفت طلاق ،سند گرفت رفت میگ یوقت مهریه اجرا نزاری.

بعد گوشی دستم‌میگیرم، میگ فیلم میگیری از حرفام مدرک جمع کنی؟ بعد میگ مهریم کوفت نمیدم اومدو زن دیگ گرفتم.

گفته بودم همون اول دنبال طلاق بود. منو صفر کرد. پول و طلا وامم رو گرفت. الان ک هیچی ندارم . میگ طلاق

از من پول می‌گرفت نمی‌گفت بزن کارنم. ولی من اگه ۱۰۰ هزار بخوام میگه میزم ب کارتت مدرک داشته باشم. تا ...

بنظرم یه مدت خودتو شیفته و بیخیالش نشون بده

بعد مهریه بزن اجرا

بگو زندگیتو‌حهنم میکنم بخوای کاری کنی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بنظرم یه مدت خودتو شیفته و بیخیالش نشون بدهبعد مهریه بزن اجرابگو زندگیتو‌حهنم میکنم بخوای کاری کنی

د سند ازدواج و خونشو زمینش دستم بود قائم کرده بودم..

اعصابم خورد شد پرت کردم سمتش گفنم بگیر برو. حتی  سوئیچ ماشینو