2777
2789
عنوان

شوهرم داره دورم میزنه قلبم شکست خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 73 پست
سریع طلاق بگیر راحت شودخترخالم طلاق گرفت سال بعد شوهر کرد صد برابر بهتراز طلاق نترس هیجوقت از تباه ش ...

بخدا ۳ سال اونور ۷ سال اینجا ۱۰ سال کنارم.

بعد میگم بدهکاریتو بده. میگ نمیشناسمت.

گفتم موقع پول گرفتن می‌شناختی منو ک پول بگیری ازم.

هی خر میکردی میگفتی زنم نباشه هیچی و .....

میگ خب بزار ۱۰ سال زندگی کنیم بعد. گفتم ۱۰ ال زندگی کردیم دیگ  باز چقدر؟.

میگ ن هیچی‌ نمیدم. طرف ۳۰ سال زندگی کرد زنش شعمع چیو گرفت رفت. گفتم منو با بقیه مقایسه نکن.

میگ طرف هرماه نفقه پول کاغدی می‌گرفت ولی  دوباره شکایت کرد نفقه گرفت.

گفتم برا همین زرنگ شد ی،پول کاغدی منو یا پول طلامو  بکارت خودت میزنی بعد دوباره بکارت خودم میزنی و خودت خرج میکنی  ک بگی بهم نفقه دادی؟ زرنگ شدی

حکم تخلیه خونه خیلی خوبه چطور گرفتی مهرته؟

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نصفشو خوندم و همونم نفهمیدم 

فقط اینو فهمیدم که شوهر کلا هبردار قالتاقی داری 

حواستو بعد این جمع کن

بخدا ۳ سال اونور ۷ سال اینجا ۱۰ سال کنارم. بعد میگم بدهکاریتو بده. میگ نمیشناسمت. گفتم موقع پول گرفت ...

ببخشیدا ولی چه ادم بدرد نخور و گداییه چحوری تحملش کردی انگار همش طلبکاره تو زندگی

اره بخدا میگه. دیروز بهم یه ساندویچ داد. گفت نفقه دیگ. باز خانوادت میگن ب دخترمون هیچی نمیدی. گفتم ا ...

عزیزم ببخشید ولی همسرتون خیلی سمه 

بنظرم یکم فکر کن برو مشاور شاید تونستی تصمیم درست بگیری

خودتو دوس داشته باش❤️
دقیقا همینطوره شوهرش

دختره میاد به آدمی که تازه اومده توی زندگیش اعتماد میکنه و از خانواده اش که یه عمر باشون زندگی کرده پنهان کاری می کنه 

فکر می کنن کار درستیه دیگه خانواده دخالت نکنن توی زندگیشون درصورتیکه اینجور نیست باید این موارد رو به پدر و مادرها بگید 

دختره میاد به آدمی که تازه اومده توی زندگیش اعتماد میکنه و از خانواده اش که یه عمر باشون زندگی کرده ...

اره 

درصورتی خانواده ها حق دخالت ندارن که موضوع پیش پا افتاده ای باشه یا موضوعی باشه که به ضرر بچشون نباشه

ولی این آقا رسما داره زرنگی درمیاره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست